Gator Fest - festival dobrog vina

Gator Fest - festival dobrog vina

gator

Pozivamo vas na Gator Fest – festival dobrog vina, koji će se održati 10. i 11. lipnja 2016. godine.

U petak 10.06., u vremenu od 11 h do 19 h na SRC Kneževi Vinogradi kušajte vina koja su sudjelovala na međunarodnom ocjenjivanju vina, održanog 21. svibnja u sklopu ovog festivala.

Isti taj petak, s početkom u 20 h na spomeniku u Batini, ispred caffe & wine bara Barrique opustite se uz najljepši pogled na Dunav, na dekicama uz svijeće,  jazz glazbu i naravnu kapljicu vrhunskog vina.

U subotu 11.06. po prvi put u Baranji sudjelujte u programu Wine & walk. Staza duga 12 km provest će vas baranjskom planinom kroz nepregledne vinograde, polja, šume i surduke, a sve uz degustaciju vrhunskih baranjskih vina. Na svom putu, svi prijavljeni će na svaka 2 km pronaći vinara koji će ih dočekati sa svojim vinom, vodom, nekom baranjskom delicijom te odličnim raspoloženjem. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 100,00 kn po osobi, a sudjelovati može 100 osoba.

Svi zainteresirani za Wine & walk mogu se prijaviti na www.tzbaranje.hr do srijede 08.06.2016.

Nastavak programa slijedi isti dan u katoličkom surduku u Zmajevcu i to od 18h kada vinari otvaraju vrata svojih gatora. Vinski podrumi, sajam domaćih proizvoda, performans oživljavanja legende o Crvenoj Marti, iznenađenja za djecu, raznovrsna gastro ponuda i jedinstven ambijent više su nego dobar razlog da se zaputite u Baranju.

Ako vas još nismo zainteresirali, u nastavku večeri vas pozivamo na koncert Nene Belana da saznate koje je njegovo ''Vino noći''. Nakon koncerta zabave se nastavljaju gatorima, a sve ponude pogledajte na Facebook stranici GatorFest.

NAGRADNA IGRA:

Poklanjamo vam 2x1 kotizacijau za Wine&Walk. Za sudjelovanje u ngaradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi na Wine&Walk u Baranju!

DOBITNICE:
Biljana Marušić
Nives Lipovac

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja