Drugi Backyard Art Festivala u Donjem Miholjcu od 15. do 17. srpnja

Drugi Backyard Art Festivala u Donjem Miholjcu od 15. do 17. srpnja

Još nas manje od mjesec dana dijeli od početka drugog Backyard Art Festivala u Donjem Miholjcu stoga je vrijeme za najavu svih ovogodišnjih headlinera.

Podsjetimo se da smo od headlinera do sad najavili francuski bend s afrobeat i ragga primjesama, Joke, te jedan od najautentičnijih hrvatskih bendova, Let 3. Zadnji headliner, KULTUR SHOCK, dolazi iz Seattlea, a sa sobom nosi odličnu kolekciju iz lonca pjesama začinjenog mješavinama etna, punka, rocka i metala koja će se odlično uklopiti u ostatak glazbenog programa BAF-a.

Na main stageu će osim headlinera i ostalih već najavljenih bendova nastupiti i đurđenovački rock bend, Milost. Publiku će i do ranih jutarnjih sati budnom držati i DJ-evi, a prvi se toj ekipi pridružio MAX iz Revolt DJ's-a.  Osim main stagea, na BAF-u postoji i acoustic stage na kojem ćemo se zasad zagrijavati uz valpovački bend, Stray Rounds.

Od bendova main stagea su zasad najavljeni Krešo i Kisele kiše (punk/rock, Rijeka – Hrvatska), Tea Break (punk/rock, Beograd – Srbija), Sassja (hip-hop,Tuzla – Bosna i Hercegovina), Debeli Precjednik (punk, Osijek – Hrvatska), Amber Smith (indie rock, Budimpešta -  Mađarska), Officer Down (ska, Rijeka – Hrvatska), Milost (punk/rock, Đurđenovac – Hrvatska) te Joke (afrobeat/ragga, Pariz - Francuska), Let 3 (punk/rock, Rijeka – Hrvatska) i Kultur Shock (etno/punk/rock/metal, Seattle – SAD) kao headlineri festivala. Od izvođača acoustic stagea najavljeni su Stray Rounds (Valpovo – Hrvatska) te od DJ-eva DJ MAX (breakbeat/funk/hip-hop, Valpovo - Hrvatska) iz Revolts DJ's. Kao što možete vidjeti, očekuju nas odlični koncerti izvođača različitih žanrova. Bit će svega; od punka, rocka, metala, hip-hopa, indie rocka, ska do akustike. To, naravno, nije sve jer se mora najaviti još mnogo toga – od novih glazbenih imena pa sve do umjetničkih kolektiva, sportskih atrakcija te ostalih aktivnosti koje će i ove godine biti neizostavan dio Backyard Art Festivala.

CIJENE ULAZNICA:
Pretprodaja (do 15.06.2016.)
Festivalska ulaznica: 80,00 kn
Dnevna ulaznica: 50,00 kn
Prodaja ulaznica (od 15.06.2016.)
Festivalska ulaznica: 100,00 kn
Dnevna ulaznica: 60,00 kn
PRODAJNA MJESTA:
Donji Miholjac - ROST
Zagreb - Dirty Old Shop
Osijek - Caffe Bar Kesten
Orahovica – Club Blues
Požega – Tom Klub
Našice – Caffe Bar Aquarius
Valpovo – Davor Ileš „Mefa“
ONLINE PRODAJA:
http://bit.ly/1oqTTVW

>>> GALERIJA: Backyard Art Festival 2015.

O Backyard Art Festivalu:
Donji Miholjac i ove godine sredinom srpnja (15.-17.) postaje slavonska meka glazbe i umjetnosti. Riječ je o Backyard Art Festivalu koji je prošle godine posjetilo gotovo 2000 ljudi. Donji Miholjac je tako postao nezaobilaznim odredištem svih ljubitelja festivala. Prošle se godine Backyard Art Festivalu pridružilo 54 volontera iz 14 europskih zemalja i 107 izvođača iz raznih područja umjetnosti na jedinstvenoj lokaciji perivoja Prandau-Mailáth. Taj prekrasan perivoj pun zelenila i hlada, blizina centra, bazena u Harkányu te kupališta Nova Drava samo su neke od prednosti ovoga festivala koji promovira razne glazbene žanrove, sport i umjetnost.
Cijeli je festival u znaku ekološke osviještenosti, a čijem se podizanju pridonosi putem radionica, ali i kroz vlastiti primjer. Festival je podijeljen u glavne i sporedne zone na različitim lokacijama u gradu, u cilju kvalitetne koordinacije posjetitelja. U vremenima kada populacija vapi za društvenim i kulturnim događanjima, Backyard Art Festival u Donjem Miholjcu bit će pokazatelj da i manja mjesta imaju mnogo toga za ponuditi.

NAGRADNA IGRA
Poklanjamo vam 2x1 festivalsku ulaznicu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi na BAF u Donji Miholjac!

DOBITNICI:
Marija Ćupurdija
Tomislav Nemet

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja