Lifestyle / Ostalo

Bamwise, Kali Fat Dub, Shuttle i još raznovrsnog programa na Reunited Festivalu u Valpovu

Bamwise, Kali Fat Dub, Shuttle i još raznovrsnog programa na Reunited Festivalu u Valpovu

Reunited festival ove godine predstavlja svoje drugo izdanje i vodi vas kroz glazbenu, kreativnu i edukativnu avanturu. Između zidova jednog od najstarijih dvoraca u Slavoniji održat će se dva dana glazbenog programa na tri stagea, upotpunjena raznim radionicama, a za posjetitelje je osiguran besplatan kamp u valpovačkom perivoju odmah uz samu festivalsku lokaciju.

Festival počinje u petak 18. lipnja s dnevnim programom, a nastavlja se na onaj večernji na kojem će na open air stageu nastupiti energični dub i reggae kolektiv s zagrebačkom adresom Bamwise, osječkoj publici dobro poznati Shuttle te raznovrsni circus glazbeni spektakl Vibrica.

Rebel Stage kao novost ovogodišnjeg Reuniteda dovodi samo najbolje od dub i reggae stila pa će se na line up-u naći Kali Fat Dub koji čine Chakka Svraka te gipsy dub ljubiteljima dobro poznati producent Haris Pilton, zatim domaćini Slavonija Vibes Syndicate, Šuja, Low Peaks i Kick Kong.

Electro Buksa je prošle godine potvrdila svoj status najboljeg bukse u kojoj se možete naći ako ste jedan od fanova bilo kojeg elektronskog žanra, a posebice ako volite bass. Uz lokalnu potporu koju čine Rale, Greys, Josipa i Ned, u petak će nastupiti osječka legenda techno/house scene DJ Omer te Siky i Ivan Krpan iz Vinkovaca.

Open air stage u subotu ima nešto raznovrsniji line up pa će se na njemu naći Medo Lil Bear te MC Popay. Za funkastičan kraj pobrinut će se DJ Umbo, a ubrzo će biti objavljen i headliner ove večeri.
Rebel Stage nastavlja u vlastitom tonu uz sarajevski dub kolektiv Bass-U-Ul Ulema, Sapleo, Low Frequency te Zentash.

Electro buksa će s druge strane razveseliti sve ljubitelje d'n'b-a i srodnih žanrova, a za to će se pobrinuti 207, Leeks, Kula, Oliver, Safety Breaks i Max.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz večernji program, ove se godine posebna pažnja posvetila i poboljšanju onog dnevnog pa vas preko dana očekuju razni štandovi, radionice i izložbe. Dnevni program je besplatan za sve posjetitelje dok će za večernji biti potrebno  izdvojiti 40 kn za oba dana festivala, ili 30 kn samo za jedan dan.

Zagrijavanje za Reunited vas očekuje ove subote u Clubu Exit u Osijeku uz Revolt DJ's i Slavonija Vibes Syndicate. Start je u 23 sata, a upad besplatan. Eventu se možete pridružiti na ovom linku, a za više informacija o festivalu posjetite Facebook stranicu festivala ili se pridružite eventu.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!