Lifestyle / Ostalo

U Našicama pjevali na Pet minuta slave

U Našicama pjevali na Pet minuta slave

U petak, 13.svibnja u Domu kulture u Našicama održan je festival talentiranih pjevača Pet minuta slave. Na festivalu se natjecalo 23 kandidata u dvije kategorije, do 15 godina i od 15 godina.

Voditelj programa bio je Jakov Mađarić, mladi pjevač, koji je publiku počastio i izvedbom Sergejove pjesme „Moj svijet“. Festival je otvorila organizatorica festivala Andrea Granat s pjesmom Oro, a nekoliko riječi uputio je i gradonačelnik Krešimir Žagar. U žiriju je bila mlada uspješna pjevačica Viktorija Medvarić, poznata po hitovima „Srce moje“, „Da se otkačim“, „Kula od emocija“ i suradnji s Borisom Đurđevičem, Ksenija Menkovska predsjednica udruge LUM Lorelay, voditeljica radionice estradnog pjevanja, te organizatorica međunarodnog festivala Essek fest u Osijeku.

Žiri je činio i magistar glazbene kulture Luka Pavleković, te radijski voditelj Kristijan Katarinček. Nakon izvedbI svih kandidata žiri je donio odluku i najboljim u mlađoj kategoriji proglasio Lukasa Kuića iz Bizovca, kojeg je publika imala prilike pratiti u RTL-ovom glazbenom show-u Zvjezdice, drugo mjesto osvojila je Paula Katavić iz Našica, dok je treca bila Laura Špek iz Jelisavca. Lukas je osvojio snimanje pjesme u studiju Emanuel 7, autora Renata Hriberskog, te izravan upad na međunarodni festival Marko Polo na Korčuli. U starijoj kategoriji najbolja je bila Tena Kiš iz Zagreba, dok je drugo mjesto pripalo Valerii Jacek iz Đakova, a trece Davidu Đorđijevskom iz Osijeka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tena je osvojila snimanje pjesme u studiju Music Tone, a za pjesmu tekst potpisuje Jakov Mađarić, glazbu Marko Tomasović, te aranžman Matej Baltić. Ona ce se sa svojom pjesmom predstaviti na festivalu zabavne glazbe „Zlatne note“ u Križevcima. Publici su se najviše svidjeli Paula Katavić, te David Đorđijevski koji su nagrađeni od njihove strane.

Fotografije: Digital video studio Zagreb

   


Izdvojeno

Reci što misliš!