Lifestyle / Ostalo

Mladi Osječani u polufinalu Supertalenta

Mladi Osječani u polufinalu Supertalenta

Na ovogodišnjem Supertalentu, predstavili su se i mladi osječki glazbenici Nera Mamić (17) i Tomislav Jambrešić (27) i osigurali svoje mjesto u polufinalnim live emisijama.



Iako ima samo 17 godina, Nera je već 13 godina članica Vokalnog ansambla Brevis, iza sebe ima brojne suradnje i nastupe na festivalima u Hrvatskoj i inozemstvu, a solo karijerom počela se baviti nedavno u čemu joj uvelike pomaže Tomislav Jambrešić – Jambro.

Tomislav je već afirmirani osječki glazbenik, član grupe Babylon, jazz seksteta Sing Song Swing, ton majstor vokalnog sastava Akvarel, ali i bivši član poznatog osječkog rock banda O.K. Club.

Nera Mamić žiri je oduševila svojim glasom i ekspresijom, a poseban dojam je ostavila na Martinu koja ju je nakon nastupa samo priupitala: „Gdje si do sad bila?!“

Isto tako, Martina je zapazila i pohvalila unikatni aranžman za koji je zaslužan Jambro. Izveli su jazz standard Nine Simone Feeling good s kojim su na neočekivan način spojili pop hit All About That Bass.

Vi ste takvo osvježenje da vam to uopće ne mogu reći. Tu emociju koju si prenijela, sve što ste napravili na jedan drugačiji način, mene je naprosto ganulo. Doživjela sam sada nakon dugo vremena da se uz minimalne gestikulacije može dobiti vrhunsku ekspresiju“, poručila im je Danijela, a oduševljen je bio i Mario koji je zapazio i modnu usklađenost mladih glazbenika: „U svakom momentu sam se bio naježio. Tijelo je jednostavno mjerilo kod mene.“


Osječani su najavili i svoj prvi singl.

Iz reakcija ljudi, dalo se iščitati da je ono što radimo prepoznato kao kvalitetno i posebno, to možda i je razlog nastajanja naše nove pjesme koja će, nadamo se, uskoro biti vani“, rekao je Jambro.

„Zahvaljujem svima koji su nas dosad pratili i podržavali u onome što radimo, ne bi bilo te vrhunske ekspresije da nisam osjetila energiju iz publike, a to je ono najvažnije“, nadodaje Nera.

U nedjelju 08.05., možete vidjeti što su nam Nera i Jambro spremili za polufinale i hoće li i ovaj put izboriti svoje mjesto u velikom finalu Supertalenta.

Dragi Slavonci, podržavajte nas i dalje, računamo na vaše glasove u polufinalu“, poručio je Jambro.

SiB.hr

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!