Lifestyle / Ostalo

STAND lega UP: From Russia with Laugh @ Outside

STAND lega UP: From Russia with Laugh @ Outside

STAND lega UP vam predstavlja Moscow Comedy BAR, veselu ekipu koja se okupila u Rusiji, ali njeni članovi dolaze s narazličitijih strana svijeta!

Ukoliko ste oduvijek željeli znati čime se bavi Ruska mladež, kako se na ulicama ponaša policija, zašto su Rusi odlični prijatelji, mrze li u Moskvi strance ili ne, saznajte sve to i još puno više kroz sat i pol smijeha i zabave u obliku showa pod nazivom "From Russia with laugh" .

Cijena ulaznice: 30 kn
Ulaznice se mogu naći u pretprodaji u klubu Outside i MATRIX CLUB OSIJEK.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Komičari:

Denis Nikolin (RUS)
Rođen i odrastao u Moskvi, Denis je proveo dio svoje mladosti u Barceloni, gdje je saznao kako točno zapadnjaci zamišljaju Ruse. Počeo se baviti standupom prije otprilike dvije godine. Osim standupom, aktivno se bavi i glumom. Kao jedan od osnivača Moscow Comedy BAR-a, Denis je nastupao, vodio i organizirao predstave u Moskvi, te u Stokcholmu i Berlinu. Nastupao je i kao warm-up prije Craiga Campbella.

Adam Bobek (USA)
Amerikanac, došao u hladnu Moskvu iz hladnog Chicaga iz ljubavi prema jeziku i velike znatiželje. Proveo je neko vrijeme u kulturnoj prijestolnici Rusije - Sankt Peterburgu prije nego se preselio u predgrađe Moskve. Trenutno pokušava natjerati Ruse da nauče engleski u malom gradiću na ulazu u Moskvu. Bavi se standupom otprilike godinu dana.

Milo Edwards (ENG)
Nakon što je završio Cambridge, jedini logični potez bio je preseliti se u Moskvu. Kao član legendarnog Footlights kluba (čiji su bivši članovi Monty Python, Hugh Laurie, David Mitchel, Richard Ayoade...), počeo se baviti standupom još u Londonu prije 4 godine, a nastavio u Moskvi. Iza sebe ima veliko iskustvo, a ispred sebe ogroman potencijal.

Gleb Tugushev (RUS)
Rođen u centru Moskve, školovao se u Australiji gdje je živio punih pet godina, prije nego što se konačno odlučio vratiti u Majku Rusiju. Bavi se standupom otpilike četiri godine, nastupao je u Australiji, Stockholmu i Parizu, te redovno nastupa i vodi predstave u Moskvi. Miljenik publike.

Igor Ignjačić (CRO)
Slavonac iz Županje, obrazovan u Osijeku, već četvrtu godinu živi i radi u Istočnoj Europi. Nakon pola godine provedene u Ukrajini, smjestio se u srcu Rusije, Moskvi, gdje je ostao do danas. Aktivno se bavi standupom više od godinu i pol, jedan od prvih članova Moscow Comedy BAR-a, nastupa kao host, izvođač ili warm-up na raznim eventima u Moskvi.

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam 2x1 ulaznicu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi na Stand Lega Up u Outside!

Dobitnici su Mihael Josip Bala i Emma Biglbauer[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!