Lifestyle / Ostalo

Uskršnja čarolija Portanove

Uskršnja čarolija Portanove

Otvaranjem Portanove stanovnicima istočne regije Hrvatske pružene su brojne mogućnosti koje do sada nisu imali. Počevši od samog koncepta Portanove koji na jednom mjestu pruža mogućnost izvršenja svih dnevnih obaveza, do neizostavnog zabavnog i ugostiteljskog dijela centra koji svojim gostima pored dnevnih aktivnosti nudi i zabavni sadržaj za sve uzraste.

Samim time Portanova polako postaje središte okupljanja, zabave i kupovine. Kako je Portanova namijenjena stanovnicima regije i u službi je svojih gostiju kojima želi osigurati neometan i ugodan boravak u centru svakoga vikenda u Portanovi se odvijaju eventi koji zadovoljavaju svakoga gosta. Tako i ovaj vikend Portanova živi uskršnju čaroliju i želi svojim gostima priuštiti dodatni sadržaj koji će dolazak u Portanovu učiniti još zanimljivijim.

Tokom cijeloga tjedna u Portanovi su svoje proizvode prodavali predstavnici udruge Neovisnosti, škole Ivan Štark, te udruge Down sindrom. Na taj način Portanova je izašla u susret onima kojima je najpotrebnije te im besplatno ustupila prostor za njihovu promociju.

9f68b07c24b6461e9fff629b742923a3.jpg

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uskršnja čarolija Portanove počinje 23.04.2011 od samoga jutra, gdje će Vas u centru dočekati uvijek nasmiješeni Portoš u pratnji vratara poklanjajući Portanovinim najmlađim gostima prigodne slastice. S obzirom na prelijepu dekoraciju uskršnji kutak je namijenjen za fotografiranje tokom cijeloga dana, a Portanova poklanja besplatnu fotografiju svakome tko se fotografira kako bi mogao imati trajnu uspomenu na prvi Uskrs u Portanovi.

Kako je gospodin Rudež jedan od značajnih ljudi u promociji Osijeka te radi vrlo neobično potkivanje jaja od 11:00 do 13:00 te od 17:00 do 21:00 možete pogledati kako se radi potkivanje jaja. S obzirom da za izradu potkovanog jaja treba dosta vremena priredili smo i malenu izložbu sa istom tematikom kako bi gosti Portanove mogli vidjeti kako u konačnici to izgleda.

U 15:00 počinje čarolija. Tako možete vidjeti Uskršnju predstava za djecu "TAJNA U JAJETU", kreativnu radionicu na temu Uskrs gdje će najmlađi posjetitelji Portanove moći bojati velika jaja i tako obojana odnijeti kući. Isto tako u Portanovi će se odvijati mini uskršnja olimpijada gdje se timovi djece natječu u utrci pisanicama, gusjenici sa pisanicama, nošenju pisanice u žlici, proslijedi jaje, uskršnji memory te na kraju ono najzanimljivije - lov na pisanice.

U Portanovi se odvija i uskršnja Portanovina potraga. U centru su sakrivena jaja koja morate pronaći, a u svakom se nalazi vaučer za neku nagradu. Nakon što se jaje pronađe dovoljno je doći do pozornice i preuzeti svoju nagradu. Nagrade su brojne i različite, tako možete osvojiti večeru u nekom od Portanovinih restorana, Bambi poklon paket sa popustima, šaljivu majicu ili šalicu i mnoge druge nagrade koje će razveseliti goste Portanove.

Svakim eventom Portanova želi razveseliti svoje goste i pružiti im ne zaboravno iskustvo. Sudeći prema dosadašnjem odazivu i velikom broju gostiju Portanova zaista postaje jedan od simbola regije.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!