Lifestyle / Ostalo

Dodatna predstava ''Maša i medvjed'' ove subote

Dodatna predstava ''Maša i medvjed'' ove subote

Dječja edukacijsko–zabavna predstava „Maša i medvjed“ odigrat će se u subotu 2. travnja u 12 sati i 13:30 sati te u nedjelju 3. travnja u 15 sati u Šećeranskom domu Osijek. 

Preostale su još samo ulaznice za subotu za 13:30 sati.

Pod nazivom Mašine Avanture, adaptiran je odličan crtani film Maša i medvjed koji se oslanja na istoimenu rusku narodnu priču koji je i službeno proglašenog za najbolji edukativni crtani film u Europi zadnjih 20 godina.

Priča u predstavi govori o djevojčici Maši koja je svog najboljeg prijatelja i zaštitnika pronašla u medvjedu, a namijenjena je djeci svih uzrasta.
Crnogorska umjetnička asocijacija iz Podgorice prilagodila je predstavu i s veseljem ju predstavljaju i hrvatskim mališanima.

U predstavi Maša i medvjed pokušavaju osloboditi šumu i sve njihove prijatelje iz ruku Čarobnice Zlice Laurice. Priča ima nekoliko obrata no uz pomoć djece iz publike glavni likovi uspijevaju pobijediti. Predstava je prilagođena dječjem uzrastu i traje 45 minuta

Ova zanimljiva i popularna predstava rasprodana je u gradovima diljem regije, a s veseljem je očekujemo i u Osijeku.
Ulaznice se mogu kupiti putem sustava Eventim po cijeni od 40 kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[important title=NARADNA IGRA]Organizatori poklanjaju 2x1 ulaznicu za predstavu. U komentar upišite SiB.hr me vodi na Mađu i medu. Dobitnike proglašavamao 30.3.

Dobitnici su: Marina Filipović i Jelena Šimunović Iljkov[/important]

   


Izdvojeno

Reci što misliš!