Lifestyle / Ostalo

Po "materijal" za djevojačke i momačke u osječki sex shop!

Po

Posao kako je rekla novinarki Večernjega lista, ide vrlo dobro, iako Osječani obilaze oko sex shopa kao mačke oko vruće kaše. No, unatoč tome, oni najodvažniji ući će i razgledati ponudu. Neki su zbog njezinoga shopa spasili i brak, a dogodovštine ne bi mogla staviti ni u knjigu kaže. U ponudi se tako mogu naći luksuzne stvarčice, a najviše je vibratora, lubrikanata, lutki za napuhavanje,...

Zbog patrijahalnog odgoja nije joj bilo lako kada je morala promjeniti poslovanje, ali jednostavno morala je to učiniti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Slavonci kao kupci teško se odlučuju što i kako kupiti pa neki dolaze i po nekoliko puta, a ponekad dođu i blago alkoholizirani jer vjerovatno tako skupljaju hrabrost. Zanimljivo je kako većinu kupaca čine muške osobe od 45 i više godina, a nerjetko izmišljaju kako su tu radi nekog drugoga. Zajednički dolaze i bračni parovi.

Promet je najbolji pred dane vikenda, a kupuju se lutke na napuhavanje i vibratori kao dodatni začin za momačke i djevojačke večeri, a nakon toga i za brak naravno.

Izvorni tekst pročitajte OVDJE.

  


Izdvojeno

Reci što misliš!