Lifestyle / Ostalo

Za proslavu dječjeg rođendana i 1000 kuna!

Za proslavu dječjeg rođendana i 1000 kuna!

Proslava dječjeg rođendana i uz ne toliko veliko dječje društvo izvan obiteljskog doma stoji vrtoglavih 1.000 kuna! Istini za volju, organizatori u rođendaonicama pobrinut će se za nezaboravnu proslavu, no što je više detalja to je proslava skuplja, a cijena ovisi i o tome je li riječ o danima vikenda ili sredini tjedna.

Tako u rođendaonici u Aninoj ulici dvosatnu zabavu za 16-ero djece vikendom treba platiti 650 kuna, dok je cijena tijekom tjedna 500 kuna, a u oba slučaja bez slavljeničke torte! Rođendaonica "Mali i veliki" tijekom vikenda dvosatnu proslavu za 20-ak mališana naplaćuje 799 kuna, a od Eveline Peler-Klajn doznajemo da će za tu cijenu djeca dobiti i tzv. pinjatu, interaktivne igre i mnoštvo zabave. Proslava srijedom ondje stoji 399 kuna, no tek vikend-proslava u cijenu uključuje i slavljeničku tortu.

Dvosatna zabava za do 20-ero djece u Rođendaonici "Havana" roditeljima će izbiti iz džepa okruglo 1.000 kuna s hranom te upola nižu cijenu ako će se roditelji pobrinuti za jelo. Dakako, u svim varijantama proslava još je niz specifičnih detalja, ovisno o rođendaonicama, a s kojima će svaka od njih nastojati privući roditelje i njihove mališane, a već nekoliko godina konkurencija su im i Kinematografi Osijek. Naime, u kinima Urania i Europa gdje roditelji, donesu li sami hranu, po djetetu trebaju platiti samo 16 kuna za kinoulaznicu. Dodatan model je zajednička organizacija s Pink Pantherom, odnosno Hotelom Osijek gdje se plaća dodatnih 30 kuna po svakom djetetu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Konkurencija rođendaonicama svakako je i McDonalds gdje proslava rođendana stoji 28 kuna po djetetu, te dodatnih 55 kuna za slavljeničku tortu, a omogućeno je crtanje, ples pa i obilazak tamošnje kuhinje.

I Gimnastičko društvo Osijek Žito  također daje mogućnost proslave rođendana uz nadzor trenera, a prostor koji treba platiti 300  kuna za 20 mališana garantira obilje trčanja, skakanja i zabave. Zasigurno zabavna i rugačija proslava rođendana. Na svojoj stranici nude i gotove besplatne pozivnice, a na vama je samo da ih podjelite uzvanicima.

Tekst: M.Mihelić (Glas Slavonije)

  

  


Izdvojeno

Reci što misliš!