Lifestyle / Ostalo

Najbolji maturantski slogan 2011. - počinje glasanje!

Najbolji maturantski slogan 2011. - počinje glasanje!

Županijski savjet mladih OBŽ u suradnji sa Savjetima mladih grada Osijeka, Đakova, Našica,Valpova, Belišća i Belog Manastira organizira projekt pod nazivom ''Najbolji maturantski slogan''. Medijski pokrovitelj projekta je portal SiB.hr.

Županijski savjet mladih Osječko-baranjske županije u suradnji sa Savjetima mladih grada Osijeka, Đakova, Našica,Valpova, Belišća i Belog Manastira organizira projekt pod nazivom ''Najbolji maturantski slogan''. Medijski pokrovitelj projekta je portal SiB.hr.

Između pristiglih slogana bit će izabrana dva najbolja, i to po jedan na području grada Osijeka i drugi najbolji s područja Osječko-baranjske županije. Oni koji se pokažu najkreativnijima i najoriginalnijima, biti će nagrađeni novčanim iznosom od 2 500 kuna!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>>>GLASAJ<<<

56c322950b5875a1340a04ad178d2cc1.jpg

Predstavnik razreda dužan je slogan sa svim potrebnim informacijama naznačenim u Pravilima sudjelovanja poslati na e-mail adresu Županijskog savjeta mladih OBŽ koja glasi:

[email protected]

Rok za predaju vaših originalnih slogana bio je 15. svibnja 2011. godine. Rok je produžen nekoliko dana kako bi se maturanti koji čekaju inspiraciju stigli prijaviti.

Ukupno 22 razreda poslalo je svoje prijedloge, a za njih glasajte na našem Facebook profilu! Glasovanje traje do 25. svibnja u 00:00h.

Dakle, na vama je da glasate za svoje slogane i čekate  proglašenje pobjednika.

Maturanti sretno!

________________________________________________________________

[important title=Pravila sudjelovanja u natječaju]

1. Pravo sudjelovanja imaju svi učenici završnih razreda srednjih škola sa područja Osječko-baranjske županije. Sudionici natječaja su ravnopravni.

2. Tema natječaja: Najbolji maturantski slogan

3. Slogane je potrebno najkasnije do 15. svibnja poslati na mail adresu [email protected]

4. Kod slanja slogana dozvoljeno je slati jedan slogan ispred jednog razreda. Ukoliko iz jednog razreda stigne više ideja i prijedloga žiri sastavljen od članova Savjeta mladih će izabrati samo jednu. Slogani ne smiju sadržavati uvredljive poruke za bilo koju naciju, vjeru, rasu ili osobu.

Također je potrebno u mailu poslati i osobne podatke:

- ime i prezime autorice/autora

- adresu autorice/autora

- naziv škole i razreda te kontakt broj

- e-mail

5. Pobjednici će biti izabrani glasovima čitatelja portala SiB.hr, odnosno putem facebook stranice SiB.hr (1 klik = 1 glas) i glasovima članova žirija sastavljenog od predstavnika svih Savjeta mladih koji sudjeluju u natječaju. Glasanje traje od 16. svibnja do 25. svibnja u 00:00 sati.

Prvih 10 izabranih slogana po glasovima čitatelja dobiti će ocijene od 1 do 10, a zatim će žiri među njima podijeliti glasove od 1 do 10. Pobjednici će biti oni koji zbirno prikupe ukupno najviše glasova. U slučaju da dva slogana imaju jednao bodova, o pobjedniku odlučuje žiri.

6. Između pristiglih slogana bit će izabrana dva najbolja, i to po jedan na području grada Osijeka i drugi najbolji s područja cijele Osječko-baranjske županije.

7. Pobjednički slogani biti će nagrađeni sa po 2 500 kuna. Nagrade dodjeluje Županijski savjet mladih OBŽ i Savjeti mladih grada Osijeka, Đakova, Našica, Valpova, Belišća i Belog Manastira.

8. Slogani koje ne odgovaraju propozicijama iz natječaja biti će isključeni iz konkurencije.

9. Slanjem slogana na natječaj ''Najbolji maturantski slogan'' sudionici prihvaćaju navedene uvjete sudjelovanja. 

[/important]

Projekt pod nazivom „Najbolji maturantski slogan ( 2011.)" inicijativa je Županijskog savjeta mladih Osječko-baranjske županije čiji je cilj potaknuti i nagraditi kreativnost maturanata. Učenici koji završavaju treći, odnosno četvrti razred srednje škole svoju maturanciju slave između ostalog i nošenjem majica s kreativnim natpisima. Spomenuti natpisi karakteriziraju razred koji ga je osmislio, često su povezani sa školom koju su završili ili pak s aktualnim temama koje potresaju pojedinu životnu sredinu, a ponekad i samu državu. Time mladi prenose svoju poruku.

Poruka može biti šaljiva ili ozbiljna, temože kritizirati, no nikako ne smije biti vulgarna.

Dakle, na vama je da šaljete svoje slogane i čekate glasovanje te proglašenje pobjednika.

Maturanti sretno!

  


Izdvojeno

Reci što misliš!