''To nisam ja'' - dugoočekivani album prvijenac tamburaškog sastava TSK koji je sve samo ne običan

''To nisam ja'' - dugoočekivani album prvijenac tamburaškog sastava TSK koji je sve samo ne običan

tsk

Mladi i vrlo kreativni tamburaški sastav (Tamburaši slavonske krvi), kojeg čine već provjerena glazbena petorka - Vjekoslav Filipović, Božidar Grgić, Ivan Rendulić, Vjekoslav Gregić i Davor Mihaljević, nakon šest godina zajedničkog rada, sjajnih video spotova, brojnih priznanja te sve većeg broja fanova, konačno i s velikim ponosom predstavljaju svoj album prvijenac „To nisam ja“.

Album koji je sve samo ne običan, sastoji se od deset autorskih pjesama i jedne obrade Zdenka Runjića.

Na njemu se nalaze i već dobro znane pjesme poput  „To nisam ja“, "U mojoj ulici", "Kao ringišpil", "Ako te volim", "Komadić vjetra" i "Nemir" te njihov posljednji singl "Da mi te jutrom buditi", koji je izišao prije desetak dana upravo kao svojevrsna najava njihovog prvijenca.

No, ovaj je album, osim po svojim pjesmama, poseban još po nečemu. Naime, „To nisam ja“ oblikovan je na principu interaktivnog kolaža pa se u omotu nalaze posebno oblikovane naljepnice, koje su usko vezane uz spotove TSK-a, a svatko ih može rasporediti unutar albuma po svojem ukusu.

Izuzetno ponosni na svog prvijenca dečki iz benda su rekli:

Budući da uvijek pridajemo puno pozornosti vizualnom izgledu, htjeli smo da i naš prvijenac izgleda posebno. Znajući da se u današnje vrijeme albumi baš i ne prodaju najbolje, odlučili smo svojim fanovima ponuditi nešto drugačije. Naljepnice će potaknuti sve koji kupe album na kreativno izražavanje, a preostale naljepnice moći će upotrijebiti za ukrašavanje svojih svakodnevnih predmeta, poput mobitela ili pernica.“- rekao je Vjeko, pjevač TSK-a koji je i osmislio cover.

Iskreno, jedva smo dočekali da naš album ugleda svjetlo dana. Mislim da smo napravili album na kojem svatko može pronaći nešto za sebe. Imamo pjesme za sve uzraste i za sva, kako ja volim reći, doba dana. Na vama je samo da se prepustite uživanju u pjesmama“ - rekao je Božidar, basist TSK-a.

Glazbu i sve novosti vezane uz TSK možete pratiti na njihovoj Facebook stranici i njihovom Youtube kanalu.

Kako album zvuči uživo, fanovi će moći čuti već u siječnju, na koncertima u Osijeku i Zagrebu. Nakon ova dva, koncertna promocija obići će i druge gradove, a do tada uživajte u najljepšem daru za romantične blagdane uz tradicionalne tamburice u modernim aranžmanima.

NAGRADNA IGRAJednom sretnom čitatelju poklanjamo album. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr mi poklanja album TSK-a "To nisam ja". Sretno!

DOBITNICA:
Katarina Fišer

SiB.hr

 

 

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja