Lifestyle / Ostalo

Advent u Baranji

Advent u Baranji

Posjetite božićne sajmove na raznim lokacijama diljem Baranje, uživajte u atmosferi uz božićnu glazbu, kuhano vino, pečene kobasice s kupusom, tradicionalnim kolačima, mnoštvu štandova s domaćim proizvodima i božićnim ukrasima te mnogim drugim, ČAROBNIM sadržajima na ovogodišnjem Adventu u Baranji.

PROGRAM:

28.11.2015. (subota) Zimski vašar - Čvarakfest u Karancu, 10h

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

6.12.2015. (nedjelja) Božićni sajam u Dardi, 17h

13.12.2015. (nedjelja) Božćni sajam u Kneževim Vinogradima, 17h

- Božićni koncert na orguljama Josefa Angstera i izvedbi vokalnog ansambla Brevis, 17h u crkci Sv. Mihaela arkanđela u Kneževim Vinogradima

20.12.2015. (nedjelja) Božićni sajam u Belom Manastiru

Zimski vašar i Čvarakfest

Pozivamo vas da u subotu 28. studenog, posjetite sada već tradicionalni Zimski vašar u Karancu. Istodobno održat će se i Čvarakfest, stoga ne propustite ovaj jedinstven i neponovljiv gastro doživljaj za sve ljubitelje proizvoda iz „špajza i pušnice“. Dođite i uživajte u ovoj slasnoj deliciji, okušajte se u topljenju čvaraka ili jednostavno prošetajte kroz mnoštvo sajamskih štandova s tradicijskim seoskim i obrtničkim proizvodima, medom, kolačima i langošicama te neizostavnim baranjskim vinima i dimljenim specijalitetima. Sigurni smo da ćete kroz ovo nezaboravno iskustvo osjetiti svu toplinu predblagdanskog ugođaja i prepustiti se slatkom iščekivanju Božića.
Pobjednika Čvarakfesta očekuje posebna nagrada, a to je Ergo osiguranje za automobil.

Prijave natjecatelja za Čvarakfest:
Rezervacije se primaju u uredu TZ Baranje, Imre Nagya 2, Beli Manastir, radnim danom od 7:30 do 15:30 sati
Tel: 031/702-080
e-mail: [email protected]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!