Lifestyle / Ostalo

Festival piva u Planu B

Festival piva u Planu B

Agencija Adverta i Plan B pripremili su vam poslasticu za sva osjetila. U Planu B, od 19. do 21. studenog 2015. održava se NovemBEER fest, festival piva za istinske pivoljupce.

Agencija Adverta i Plan B pripremili su vam poslasticu za sva osjetila. U Planu B, od 19. do 21. studenog 2015. održava se NovemBEER fest, festival piva za istinske pivoljupce. U ponudi će biti više od 20 vrsta piva!

Konceptualno drugačiji od svega što ste do sada imali priliku posjetiti, ovaj festival spoj je čiste ljubavi, istinskog užitka, odličnog ambijenta i glazbe namijenjen svim opuštenim, „openminded“ i pozitivno nastrojenim ljudima. Kroz 3 dana imat ćete priliku uživati u raznim pivima koja ne srećete toliko često na mjestima na koja izlazite, koje nemate priliku kupiti na polici svake trgovine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Imati ćete priliku uživati u pivima koja su produkt pozitivne opsesije da pojedinac napravi pivo koje će oboriti s nogu svakog pivskog hedonista. Uz popodnevna i večernja druženja, afterwork partije, koncerte, el classico, ponudu odlične hrane ne propustite doći i uživati u raznolikoj pivskoj ponudi te zajedno s nama kreirajte NoveBEER fest kao mjesto susreta, dobre zabave, druženja i uživanja sa stilom.

[important title=PROGRAM]Četvrtak, 19. studenoga
JIMI & ČOKSI & BONUS
Dinamični rock trio koji svira zajedno 4 godine koji je sastavljen od visokokvalificiranih rock glazbenika poznatih široj slavonskoj publici. Sviraju repertoar sastavljen od obrada Jimi Hendrixa, Dire Straitsa, Erica Claptona, Pink Floyda i ostalih velikana tog vremena, kao i nekolicinu autorskih pjesama.

Petak, 20. studenoga
THE RED ROOSTERS
The Red Roosters dolaze iz Osijeka. Osnovani su 2004. i od prvih nastupa održanih u ljeto te godine publici je bilo jasno da se radi o nečemu nesvakidašnjem. Neki su bili pod dojmom obrada davno zaboravljenih pjesama njihovih uzora, a drugi zbog činjenice da su od samog početka uz bok obradama svirali svoje stvari. No možda će vas na prvu najviše razveseliti čisti entuzijazam i energija njihovog nastupa.

Subota, 21. studenoga
GROOVEUP
GrooveUp osječka je funk&groove senzacija. Oni su nešto potpuno drugačije, svježe i novo. Priliku za poslušati ih imali ste na In da sofi na terasi Iktusa kada su svojom vrhunskom svirkom uspjeli zapaliti plesni podij koji se i dan danas dimi. Kada ih slušate imate osjećaj da se skupila ekipa iz neke svjetske metropole koja se odlučila igrati sa svojim ogromnim glazbenim znanjem i od te igre napraviti vrhunski glazbeni proizvod koji te tjera da plešeš, da se dobro osjećaš, da budeš tamo gdje su oni.

EL CLASSICO
Prijenos najvećeg nogometnog derbija na svijetu uz veliki screen, odlično društvo i naravno, široku ponudu raznih piva koja nemate priliku konzumirati na puno mjesta.

Od četvrtka, 19. studenoga do subote 21. studenoga
KEMA – resident DJ & moodmaker
DJ je već više od desetljeća i iz dana u dan dobiva nove fanove. S jedne strane spreman je rasplesati i karmine, a s druge strane po potrebi zna biti toliko suptilan da ćete se uz njegov nastup osjećati sretno, a da ni ne znate razlog. Za novemBEER je pripremio posebne setove koji će i pivo koje pijete činiti boljim. Svaki dan festivala od 15:00 sati, te nakon live nastupa imat će te priliku plesati, uživati, opuštati se onako kako to Kema odredi.

Radno vrijeme festivala je četvrtak i petak od 15:00 do 02:00 sata te u subotu od 15:00 do 03:00 sata. Cijena ulaza za svaki dan iznosi 30 kuna, a karta uključuje konzumaciju jednog od piva kuće: Kozela ili Pilsner Urquella.[/important]

Za više informacija pridružite se službenom Facebook eventu.

Ponuda piva:

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam 3x1 ulaznicu (+konzumacija). Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi na NovemBEER fest!

DOBITNICI:
Klaudia Kovač
Luka Juretić
Iva Huber[/important]

SiB.hr

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!