Lifestyle / Ostalo

Anketa: Najbolji catering u Osijeku

Anketa: Najbolji catering u Osijeku

Gdje pojesti najbolju pizzu u Osijeku? Odakle naručiti finu klopu s roštilja ili dobre lignje? Pitanja su to koja smo vas pitali posljednih mjesec dana. A što ste vi odgovorili?

1387 vaših glasova raspodjelilo se 16 ugostiteljskih subjekata, a do samoga kraja žestoka bitka vodila se između njih dva. Na kraju je sa 241 glasom pobjedio Oscar i to ispred Olive koja je skupila 219 glasova. U sami vrh smjestili su se Lipov hlad, Bendek i Saloon.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Da li su rezultati glasanja realni ili ne teško je reći s obzirom da neki od subjekata uključenih u anketu imaju značajne Facebook profile putem kojih su pozivali na glasanje dok neki koji su se visoko plasirali isti uopće nemaju.

e5811fcd6844f026c701c43e257efa86.jpg

No, bez obzira na rezultate glasanja mi preporučamo da naručite iz bilo kojeg od navedenih i vjerujemo kako nećete pogriješiti.

Sve brojeve dostava hrane u Osijeku možete pronaći u novoj kategoriji na SiB.hr:

>>>KLIKNI<<<

[important title=Ručak u ZOO hotelu osvojili su]Bon za ručak u ZOO hotelu osvojili su Ružica Kadić i Vlatko Kesegić[/important title]

________________________________________________________________

07.04.2011. Gdje pojesti najbolju pizzu u Osijeku? Odakle naručiti finu klopu s roštilja ili dobre lignje možda? Pitanja su to koja ponekad život znače :) Glasajte za vašu omiljenu dostavu i osvojite  poklon bonove u osječkome ZOO hotelu.

 

 

 

>>>GLASAJTE OVDJE<<<


943262351393f4340e59ac2774d9be13.jpg

Svatko zasigurno ima omiljenu dostavu, a nama je cilj saznati koja je među njima vodeća. Najlakši i najmeritorniji način na koji to možemo saznati je anketa, a glasti možete klikom na link ispod.

>>>GLASAJTE OVDJE<<<

Kako bi glasanje bilo zanimljivije pobrinio  se restoran  ZOO hotela koji će dva  glasača nagraditi sa 2x1 bonom za ručak. Prijave s vašim imenom i prezimenom možete poslati na [email protected]. U naslov maila upišite riječ CATERING.

Glasanje počinje danas, a završava 07.05. u 12 sati kada ćemo objaviti koji je omiljeni osječki catering i tko ide u ZOO hotel.

    

  


Izdvojeno

Reci što misliš!