Lifestyle / Ostalo

Puštanjem besplatnog piva iz velike bačve u srijedu počinju Dani prvog hrvatskog piva

Puštanjem besplatnog piva iz velike bačve u srijedu počinju Dani prvog hrvatskog piva

Ovogodišnje Dane prvog hrvatskog piva otvorit će u srijedu (Trg Ante Starčevića, od 12 sati) puštanjem piva iz velike bačve, uz nogometaše NK Osijek, direktor Pivovare Osijek, gradonačelnik Osijeka i direktor gradske Turističke zajednice.

Program otvorenja popratit će svečano ukrašena tramvajska „ljetna“ kola s koje će se posjetiteljima dijeliti pivo, a na njima će svirati tamburaški sastav „Lege“ koji će i u pivarskom šatoru prije glavnih izvođača zabavljati posjetitelje.

Pridružite se proslavi tradicije iz 1664. godine u pivarskom šatoru

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najbolja zabava uz najbolje pivo održava se u Osijeku od 9. do 19. rujna, kada Grad na Dravi postaje centar odličnog pivskog provoda i zabavne glazbe za veselo i šaroliko društvo. Na prostoru Katakombi u Krunskoj utvrdi uz Dravu svaki dan (s malom stankom 14. i 15. rujna) od 19:00 do 03:00 sata uživat ćemo u okusu originalnog i neodoljivog piva iz najstarije hrvatske pivovare pripravljeno kao davne 1664. godine kada je tradicija pivarstva i započela kako u Osijeku tako i u Hrvatskoj. U ponudi piva i ove godine naći će se svijetlo i crno pivo kao i svjetski popularni crni radler.

 
Glazba u šatoru

Šator se otvara u 19 sati, a za vrhunsku atmosferu i nezaboravnu zabavu, uz domaći tamburaški bend „Lege“ od 20 sati, svake večeri od 22 sata pobrinut će se:

09.09. Maja Šuput
10.09. Mejaši
11.09. Sinovi Ravnice / Slavonski trubači
12.09. SLAVONIA BAND
13.09. Cecilija
16.09. Džentlmeni
17.09. Gazde
18.09. Tamburaški sastav “Vranac”
19.09. SLAVONSKE LOLE

 
„Najveći slavonski svatovi“

Šatori smješteni u katakombama Krunske utvrde svake godine privuku oko 50.000 ljubitelja piva uz tamburaške izvedbe pop i rock hitova. Zahvaljujući tolikom broju pravih veseljaka i fenomenalnoj posebnoj atmosferi, Dani piva već su postali poznati kao „najveći svatovi u Slavoniji“. Iskoristite priliku i prihvatite naš poziv u „svatove“!

 
Zabava uz pivska jela i igre

Na osječkim Danima piva počastite se i jelima gurmanskih slavonskih majstora koji pripremaju najukusnije specijalitete poput pivskih kobasica, bunceka s kiselim kupusom, roštilja... Omiljena zabava u šatoru su i zabavne nagradne pivske igre u kojima sudjeluju svi posjetitelji.

Pivske piramide Fan Cluba Osječkog piva

Pivo iz Osijeka ima i vlastiti fan club koji godinama sve okupljene pivoljupce oduševljava „kreacijama“ od ispijenih pivskih čaša. Na stolovima se tijekom svake večeri mogu vidjeti gotovo megalomanski primjerci „piramida“, koji svjedoče o popularnosti domaćeg piva. Svake godine ovaj veseli „građevinski projekt“ pretvara se i u pravo natjecanje između veselih stolova.

Rezervacije i paketi ulaznica na „Pivski salaš“

Posjetiteljima koji ove godine žele osigurati svoj prostor u šatoru, pripremili smo poseban kutak „Pivski salaš“ u kojem uz prigodne cijene mogu uživati u odličnoj hrani i još boljem pivu, te prigodnim poklonima.

Paketi u ponudi:

 -   PAKET „VESELI BEĆAR“ 140,00 KN – PAKET ZA 1 OSOBU KOJI UKLJUČUJE: POSEBNO MJESTO SAMO ZA TEBE, 3 PIVA, 1 OBROK, 1 POKLON PAKET I ULAZNICU

 -   PAKET „ČETIRI TAMBURAŠA“ 490,00 KN – PAKET ZA 4 OSOBE KOJI ULJUČUJE: POSEBNO MJESTO ZA VAS, 12 PIVA, 4 OBROKA, 4 POKLON PAKETA I 4 ULAZNICE

 -   PAKET „ŠOKADIJA“ 960,00 KN – PAKET ZA 8 OSOBA KOJI UKLJUČUJE: POSEBAN STOL ZA VAS, 24 PIVA, 8 OBROKA, 8 POKLON PAKETA I 8 ULAZNICA

Informacije i rezervacije na telefon 031/ 514 721 (ili na Facebook stranici Dani Prvog Hrvatskog Piva)

[span class=attention]Ove godine ulaz u šator naplaćivati će se 15,00 kuna (gratis pivo ili sok)[/span]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!