Lifestyle / Ostalo

Budi i ti dio Kohortine akcije "Uljepšajmo Osijek"!

Budi i ti dio Kohortine akcije

Kohorta nastavlja sa svojom akcijom "Uljepšajmo Osijek", a prvi na meti navijačkih kistova i boja jest išarani zid na zgradi preko puta "Ljepotice".

Putem svoje web stranice i foruma Kohorta je pozvala sve sugrađane na pomoć u realizaciji ove akcije. Ono što je najbitnije jest poziv Kohorte da svi zainteresirani šalju svoje skice i prijedloge tako da možda baš vaša ideja bude narednim generacijama krasila taj dio grada!

[important color=blue title=Uljepšajmo Osijek!]

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dragi sugrađani! Svoj voljeni grad i okolicu uljepšali smo već na mnogim lokacijama. Mnoštvo neuglednih zidova i pročelja oživjeli su naši simboli. Kako je proljeće donijelo lijepo vrijeme, tako i mi želimo nastaviti ovu akciju. Prva lokacija je zid na zgradi preko puta popularne "Ljepotice". Odlukom Udruge i dogovorom sa stanarima dobili smo dozvolu za njegovo uljepšavanje. Kako je riječ o jednoj od najfrekventnijih lokacija u gradu, tako želimo uključiti sve vas u realizaciju onoga što će ubuduće krasiti taj zid, koji je danas devastiran mnoštvom besmislenih natpisa.

Stoga pozivamo sve zainteresirane sugrađane da nam kroz slijedeća tri tjedna šalju svoje ideje, prijedloge i skice u JPG formatu na e-mail adresu [email protected] . Pri izradi skica obratite pozornost na to da su dimenzije zida 14 x 3,70 m. Osim tog zida, planiramo ukrasiti još nekoliko zapuštenih lokacija, no za takvo što nam je potrebna materijalna pomoć, jer trenutno naša zaliha boja i materijala nije dovoljna za obujam radova koji smo predvidjeli. Nadamo se da će ovaj projekt prepoznati i oni subjekti koji su u mogućnosti donirati potrebni materijal – akrilne boje (fasadex, takril), četke, kistove, autolakove, krep trake itd. Također je akciji moguće financijski pripomoći uplatom na žiro račun udruge u RBA br. 2484008-1101638217 sa naznakom 'Za grafite'. Svaka pomoć je dobro došla!

[/important]

19a6719efc5bbc6c899a18d4378fe94e.jpg


Izdvojeno

Reci što misliš!