Lifestyle / Ostalo

Dobitnici u nagradnoj igri: Tečaj trbušnog plesa u OSCEO Dalal

Dobitnici u nagradnoj igri: Tečaj trbušnog plesa u OSCEO Dalal

Pogledajte tko ide na trbušni ples.

Studio OSCEO Dalal poklanja 2 tečaja trbušnoga plesa.

Trbušni ili orijentalni ples je sinonim bliskoistočne i srednjeistočne kulture. Arapi ga nazivaju raqs sharki(ples istoka) ili raqs baladi(narodni ples).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Popularni naziv trbušni ples potječe iz francuskog jezika dance du ventre, što znači ples trbuhom. Pravilan naziv je orijentalni ples, jer ne koristimo samo trbuh u plesu već sve dijelove tijela. Naglašenost ovoga plesa je na radu bokova, pa je i zbog toga moderan naziv ovom plesu trbušni ples.

Upišite tečaj trbušnog plesa koji će započeti 14. ožujka 2011. godine u 18h. Tečaj će se održavati ponedjeljkom i srijedom od 18 do 19h. Na tečaj trebate doći udobno odjeveni(tajice, trenerka, uža majica...), a što se tiče stopala: plešite bosi ili u čarapama. Najbolje je plesati u plesnim papučicama koje imaju kožni džon, ukoliko ih imate kod kuće svakako ih ponesite, ukoliko ih nemate a želite, možete ih nabaviti u studiu. Isto tako, jedan od rekvizita za ples koji vam je potreban je marama s dukatima preko koje osjećate rad svog tijela, prepoznajete elemente, ali i ritam. Također ih možete nabaviti u studiu u svim bojama. Mjesečna članarina iznosi 170kn po osobi(8-10 sati plesa) ili 150 kn ukoliko dolaze osobe iz istog kućanstva (mama&kćer, sestra, itd).

Toliko o onim osnovnim pitanjima! A ukoliko imate još dodatnih pitanja kontaktirajte voditeljicu Miu na 099 575 95 85.

Yril7.jpg

Dobitnici u nagradnoj igri:

Na tečaj trbušnoga plesa idu:

- Nadalina Grgić

- Katarina Bilen

{youtube}MdZKaLcIVoM{/youtube}


Izdvojeno

Reci što misliš!