Lifestyle / Ostalo

Gradski radio - Putovanje kroz vrijeme

Gradski radio - Putovanje kroz vrijeme

Putovanje kroz vrijeme je moguće i dogodilo se na Valentinovo 2011. godine. Gradski radio vratio je svoje slušatelje 15 godina unatrag, kada ih je, kao prvi glas u eteru novoga radija u Osijeku, 14. veljače 1996. pozdravio Igor Ćutuk.

Prije 15 godina mladi student prava, novinar i voditelj, a sada mladi voditelj odnosa s javnošću i voditelj projekata društveno odgovornoga poslovanja u Coca-Coli HBC Hrvatska u Zagrebu.

Dug je put između tih dvaju javljanja u eter Gradskoga radija, ali su osjećaji ostali isti, kaže Igor, iznenađen pozivom kolega s Gradskoga radija da započne jutarnji program na 15. godišnjicu radija. Bila je to prilika prisjetiti se početaka, najuzbudljivijih reportaža i odlazaka na teren, vidjeti opet drage kolege i, naravno, pozdraviti slušatelje s kojima je rastao kao novinar i kao čovjek.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Igor dobro pamti prve sekunde Gradskoga radija i prve pjesme – Da li znaš da te volim Dade Topića i Zbog jedne divne, crne žene Krunoslava Kiće Slabinca. Sve je bilo u znaku ljubavi jer, dobro znamo, Gradski radio započeo je pod sloganom Zaljubljen u svoj grad. I ostao je zaljubljen u svoj grad i 15 godina nakon svojega početka, usput izgradivši cijelu jednu generaciju novinara.

Tekst: Daniela Maršalek
Fotografija: Emica Elveđi

Na fotografiji:
Osječanin Igor Ćutuk bio je prvi glas Gradskog radija 1996. godine, a danas je voditelj Coca-Colinih odnosa s javnošću u Zagrebu


Izdvojeno

Reci što misliš!