Lifestyle / Ostalo

VIDEO: Off Duty predstavio spot za pjesmu Stare staze

VIDEO: Off Duty predstavio spot za pjesmu Stare staze

Upravo rock bend OFF DUTY predstavio je danas svoj  video spot. Snimljen je za pjesmu "Stare staze".Pokušavamo na domaću glazbenu scenu koje nema dovoljno na našim televizijama promovirati nova, slavonska imena – čulo se na konferenciji za novinare. Spot za pjesmu "Stare staze" potpuno je slavonski proizvod: radila ga je ekipa osječke produkcijske kuće Ypsilon, a sniman je u školskoj dvorani škole u Belišću i kompletiran u jednom danu. Dečke iz Off Dutyja upitali smo kako je snimati video spot.

JURAJ JURLINA -frontman OFF DUTY
Ispalo je upravo onako kako smo zamišljali, opušteno sve. Što možete očekivati? Pa možete očekivati onak, hard rock still, ali prilagođen za veće mase ljudi, pjesma je pjevna, refren čim čujete jednom dvaput, ulazi u uho i već se može pjevati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osnovna ideja spota bila je prikazati bend, kako izgleda i kako zvuči, bez previše filozofiranja – kažu u Ypsilonu. Svi koji su ih slušali, ne mogu vjerovati koliko godina imaju – rečeno je na konferenciji za novinare. Bubnjar, primjerice, ima tek 15. Bend Off Duty nije potpuno nepoznat osječkoj i slavonskoj publici jer su pobjednici osječke gitarijade "Osijek Zove" od prije dvije godine, no imaju puno više staža na sceni.

JURAJ JURLINA  - frontman OFF DUTY
Bend postoji od šestog razreda osnovne škole, ali u u biti, od showa do danas imao sam puno ugovornih obaveza koje se moraju odraditi, radili smo puno, eto sada s ovim prvim spotom želimo se predstaviti kao neki debitanti ili nešto.

Spot za pjesmu "Stare staze" od danas je dostupan na YouTube-u, a ovih dana počet će se prikazivati na domaćim televizijama.

VIDEO STV:
{youtube}58b2mqLSUcI{/youtube}

SPOT:

{youtube}rKikJIVcJVo{/youtube}

TEKST: STV


Izdvojeno

Reci što misliš!