Lifestyle / Ostalo

Krle i inspektori snimili Ogledalo s Baretom

Krle i inspektori snimili Ogledalo s Baretom

OGLEDALO je naziv najnovijeg singla Osječkog benda KRLE I INSPEKTORI napravljenog u suradnji sa Goranom Baretom.

Tražeći osobu čije bi riječi imale dovoljnu težinu izgovoriti"povjerujmo u sebe" INSPEKTORI su se intuitivno odlučili upitati Gorana Bareta. Iako zaokupljen snimanjem vlastitog materijala ,Bare je uprkos nedostatku vremena i stavu da se više ne želi prostituirati čuvši pjesmi rado pristao na suradnju.

zBuxJ.jpg

Nitko osim Bareta nema tu karizmu ,govori Krle ,spominjući Baretove padove i uspone te njegove pjesme koje su imale slične poruke.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bare je fantastično otpjevao i odglumio te je suradnja prošla na obostrano zadovoljstvo.Pogotovo mu je drago što je to slavonska priča iz koje on i sam potiče. Nakon pjesme koja upravo kreće u proboj na top liste,završava se i spot u režiji Borisa Šepera, (posebna zahvala Davoru Lešnjakoviću za scenu i rekvizite).

U atmosferi opće depresije i apatije stihovi refrena NE VJERUJ OGLEDALU bude nadu i optimizam ,a krajnja poruka "povjerujmo u sebe" izlazi upravo iz Baretovih usta.

Mediji poput CMCa i NOVE TV već su popratili snimanja, te zabilježili intervjue sa Baretom i Krletom što dovoljno govori o zanimljivosti ovog projekta.

Promocija spota i koncert sa gostima iznenađenja planirani su za 26.03.2011 u Osječkom klubu MINI TEATAR.

b5iLM.jpg

O Ogledalu

Pjesma sa zaraznim dance ritmom i sarkastičnim textom vjerovatno će brzo naći svoje mjesto na glazbenim ljestvicama. Karizmatični Bare zabljesno je još jednom i ovaj je duet pun pogodak. Snimljeno i mixano kod Krleta, a Baretov vocal kod Smokve (ZG).

Inspektori u sastavu: Ivan Čaćić -klavijature, Ozren Čačić-bubnjevi, Ivan Serdar-bass, Ivan Knežević-gitara, Davor Kršćanski-vocal.

Službeni spot za Ogledalo

{youtube}fe9cwhZDyi0{/youtube}

 



Izdvojeno

Reci što misliš!