Lifestyle / Ostalo

Rock glazba živi i dalje

Rock glazba živi i dalje

Zoran Mišić, Opća opasnost, Bero i mnogi drugi dobitnici nagrade Fender Mega Muzike.

Dodjela nagrada Fender Mega Muzika održana je prekjučer drugi puta u Osijeku, na brodu Galija, u organizaciji Gradskog radija i osječke podružnice Hrvatske glazbene unije.

Nagrade se dodjeljuju zaslužnim pojedincima i skupinama iz svijeta glazbe iz ovoga dijela Hrvatske koji su svojim radom i djelovanjem postigli uspjeh na glazbenoj sceni, ali su te nagrade i poticaj za daljnji rad.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Berislav Crnković Bero primio je nagradu za ukupan doprinos glazbi, Damir Galeković Taban kao najbolji bubnjar, Antonio Krupelnicki kao najbolji basist, a Alen Kovačević je nagrađen kao najbolji klavijaturist.

Kao rock promotori nagrade su primili Vladimir Mađarević, Domagoj Jukić i Zvonimir Iveković, najbolji solo gitarist je Dinko Pleša iz skupine Wasted Generation, koja je primila nagradu kao najbolji mladi bend.

Zoran Mišić proglašen je najboljim pjevačem, a nagrada za predstavljanje u inozemstvu otišla je finalistima Rata bendova Livio Berak triju.

Denis Dumančić je nagrađen za pop glazbu. Za fotografiju nagradu je primio Gojko Mitić, fotograf Glasa Slavonije, a za novinarstvo Dražen Bađun, urednik TV Obzora, priloga Glasa Slavonije.

Opća opasnost primila je nagradu za ukupan doprinos rock glazbi.

{youtube}G4KhRTKr_Mo{/youtube}

Tekst: STV

Foto: Ž.L./arhiva ufo.com.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!