Još 40-ak ulaznica za London Calling u prodaji

Još 40-ak ulaznica za London Calling u prodaji

londoncall400
Podsjećamo vas da je danas (utorak, 17. rujna) točno u 8,00 sati u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku počela pretprodaja ulaznica za prvo ovosezonsko gostovanje izvrsnog i iznimno popularnog komičarskog stand up showa "London Calling" Comedy Club, koje će se 24. rujna s početkom u 19,30 sati održati na sceni toga kazališta.


Pretprodaja ulaznica po povoljnoj cijeni od 50 kuna odvija se na blagajni Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića (Trg bana Josipa Jelačića 19); radnim danom od 8,00 do 15,00 sati te subotom od 9,00 do 12,00 sati.

ZAINTERESIRANE GRAĐANE UPOZORAVAMO DA POŽURE S KUPNJOM ULAZNICA JER SU DO SADA SVAKI PUT RASPRODANE U KRATKOM VREMENU.

Inače, u već 11. osječkom gostovanju ovog popularnog i kvalitetnog komičarskog programa u protekle dvije i pol godine ponovno dolaze nova imena. NARAVNO, I OVAJ PUT EKIPA JE RAZNOVRSNA I KVALITETNA, A U OSIJEK S LONDONSKE SCENE STIŽU TRI STAND UP KOMIČARA. To su: sjajni Britanac Gordon Southern (headliner – closing act), zatim odlični rođeni Kanađanin Mike Sheer (opening act) i rođeni Nijemac, briljantni Christian Schulte-Loh kao MC ili voditelj večeri.

Svi podrobniji podatci o izvođačima i njihove fotografije mogu se pronaći na službenoj internetskoj stranici projekta www.londoncallingclub.com

Organizatori ovoga zanimljivoga događaja u Osijeku su ponovno agencija Mirth Control (London, UK), Udruga "Urbani ured" Zagreb & Udruga „Grupa građana" Osijek, a sponzor je osječki Hotel "Central".

NAPOMENA: Cijeli program sa stankama traje od dva do dva i pol sata, a odvija se na engleskom jeziku. 

Nagradna igraOrganizatori poklanjaju 2x dvije ulaznice. U komentar upišite: Želim se smijati uz London Calling. Dobitnike ćemo proglasiti večeras.

Dobitnici su: Zorica Andraković i Tatjana Radanović
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja