Lifestyle / Ostalo

Ferragosto JAM 6: Dvodnevni glazbeni piknik u srcu Slavonije

Ferragosto JAM 6: Dvodnevni glazbeni piknik u srcu Slavonije

Šesti po redu Ferragosto JAM nam je pred vratima i pripremili smo nagradnu igru za sve čitatelje našeg portala.

Dvodnevni glazbeni piknik održati će se od 2. do 4. kolovoza na Orahovačkom jezeru i nastupit će: Rambo Amadeus, Lollobrigida, Bad Copy, Brkovi, Grupa Tvog Života, Pips, Chips & Videoclips, Debeli Precjednik i Majke, od demo bedova tu su: Muscle Tribe of Danger and Excellence, Mašinko, Za Dž, pleSKA, Borovski Štakori, Crna Kronika i Pullover, a na DJ Stageu Vas čekaju: Chew the Fat! cro (Yesh, DMT, mc Tone Tuoro), Distinctive, D’Noizz.

I ove godine osiguran je popust na vlak od 40%, besplatan prijevoz od kolodvora do jezera i natrag te prostor za besplatno kampiranje. Također u sklopu festivala održati će se i 3. Memorijalni turnir u odbojci na pijesku “Krunoslav Bošnjak”.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[span class=attention]Pogledajte kako je bilo prošle godine u našoj foto galeriji i pročitajte recenziju.[/span]

S obzirom da podosta Ferragosto fanova na Orahovačko jezero dolazi već dan ranije (01.08.), organizatori su pripremili koncert koji će biti uvod u sve ono što nas čeka sljedeća dva dana za Ferragosto JAM 6.  Svirka će biti na bini Restorana "Jezero", a u goste nam dolazi bend iz Mexika, te dva domaća iz Siska i Koprivoprivnic. Ulaz na svirke “nultog” dana Ferragosta je besplatan, sve će početi oko 21:00h, a nastupaju Los Explosivos (mex), Pištolji na gumene metke (sk) i Suho Grlo Nos (kc).

Cijene ulaznica su:

Festivalska ulaznica (dvodnevni uzlaz na Piknik i DJ stage)
• 95 kn u pretprodaji
• 120 kn na ulazu

Jednodnevna ulaznica (jednodnevni uzlaz na Piknik stage – ovisno za koji je dan ulaznica kupljena + dvodnevni ulaz na DJ stage)
• 65 kn u pretprodaji
• 75 kn na ulazu

DJ Stage ulaznica (dvodnevni ulaz na DJ Stage)
• 20 kn (prodaju se samo na ulazu festivala – nema ih u pretprodaji)


Ulaznica uključuje:
Ulaz na festival i DJ stage, besplatan prijevoz od željezničkog kolodvora (Zdenci-Orahovica) do jezera i natrag, te besplatan kamp na prostoru određenom za Ferragosto kampere.

Opširnije o ulaznicama OVDJE.

>> POGLEDAJTE: Ultimativni vodič kroz Ferragosto JAM <<

38d5b1e8133521d58a23ff2c45ec464a.jpg

[important title=NAGRADNA IGRA]U suradnji s organizatorima (Udruga Klub Dostava Zvuka) poklanjamo vam dvije festivalske ulaznice. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr mi poklanja ulaznicu za festival u srcu Slavonije: Ferragosto Jam 6

Dobitnike objavljujemo u ponedjeljak 29. srpnja. Sretno!

DOBITNICI:
Rak Sara
Luka Lesko

Ulaznice podižete na ulazu u festivalski prostor uz predočenje osobne iskaznice.
[/important]

Pridružite se i službenom Facebook eventu festivala.

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!