Lifestyle / Ostalo

ARLA festival 2013 - dva dana glazbe, prirode i zabave

ARLA festival 2013 - dva dana glazbe, prirode i zabave

Već četvrtu godinu za redom, u Đakovu se organizira „Arla festival“. Festival alternativnog karaktera otvoren za sva područja umjetnosti organizira dva dana glazbe, prirode i zabave.

Festival se održava 9 . i 10. kolovoza u Strossmayerovom Parku u centru Đakova.

20 metarska bina u okružju stoljetnih stabala nudi podlogu za pravi glazbeni doživljaj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovogodišnji line up sadrži mnogo poznatih imena hrvatske alternativne scene, ali također i bendove van naših granica.

Joe 4, Disco'n' action, Piknik, Distorzija Mozga, Dalstroy, Alaska + još neke grupe.

ab71654bb3ce5622e17a20c2b8ec2a53.jpg

Uz glazbeni sadržaj biti će organizirane slikarske i kiparske radionice, natjecanje u starim sportovima, chill out zone, eko kamp, after party,...

Ulaznice će se prodavati na ulazu po cijeni od 10 kuna jedan dan ili 20 kuna za oba dana .

Pratite festivalsku Facebook stranicu za sve ostale informacije.

954603e9da6546ee3f0d35bb1220344f.jpg

[blockquote]O ORGANIZATORU
Udruga za mlade postoji od 2002. godine, ali aktivno djeluje od 2010. godine sa manjim ili većim uspjehom obzirom na spartanske uvjete rada i ne baš preveliku podršku javnosti. U zadnjih godinu dana grad Dakovo je prepoznao naš trud i veliko zalaganje za rješavanje nagomilanih problema i potreba mladih u Dakovu te nam sve više izlazi u susret. Tako je i grad sve više uključen u naše redovne aktivnosti, pomaže nam oko administracije gdje je to u mogućnosti i već četvrtu godinu za redom financira ARLA. festival koji udruga organizira povodom svjetskog dana mladih (12. 08.), a ovo je prva godina da je udruga u programu sufinanciranja programskih aktivnosti udruga od interesa za grad Dakovo.
Ovaj rast povjerenja, udruga je zaslužila isključivo nesebičnim i predanim radom nekoliko desetaka volontera koji imaju za cilj unaprijediti grad u svakom pogledu, i doprinijeti preobrazbi Đakova u grad u kojem ljudi žele ostati živjeti nakon što završe školovanje i u grad koji ne bi bio samo nekakav administrativni centar već i da kvalitetnim sadržajima istiće kao središte društvenog i poslovnog života.
Osim ARLA festivala koji udruga organizira već četvrtu godinu za redom bavili smo se još nizom drugih aktivnosti, npr. prošle godine bili smo partneri na EU projektu "MojPosao - Job College", gdje šaljemo članove na edukaciju kada god ima mogućnosti za to, pokrenuli smo prvi đakovački buvljak "Moljac", surađujemo sa drugim udrugama, organiziramo razna druženja i radionice (radionica na temu „Socijalno poduzetništvo", predavanje o spolno prenosivim bolestima povodom svjetskog dana borbe protiv AIDS-a, svirke i jamm-sessione, slikarske kolonije, itd.)[/blockquote]

UAYVFrF.jpg

[important title=NAGRADNA IGRA]ARLA i SiB.hr vam poklanjaju 4x2 ulaznice za festival. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr mi poklanja ulaznice za ARLA festival.

Dobitnike objavljujemo u utorak 6. kolovoza.

DOBITNICI:

Tomislav Preksavec
Gordana Pavlović
Eva Slobođanac
Jasmina Jakopanec[/important]

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!