Lifestyle / Ostalo

Najava: Brk week 2011

Najava: Brk week 2011

29. siječnja 2011. godine na terenu "squash zone" OLT Brijest Udruga SQUASHer organizira egzibicijski turnir u squashu na kojem igraju svi zainteresirani koji ispunjavaju dva uvjeta: brkovi iznad gornje usne i retro obleka. Navečer Brk party u Kestenu!

brk_day_49529. siječnja 2011. godine na terenu "squash zone" OLT Brijest Udruga SQUASHer organizira egzibicijski turnir u squashu na kojem igraju svi zainteresirani koji ispunjavaju dva uvjeta: brkovi iznad gornje usne i retro obleka – početak u 12:00 sati. Brk week 2011 je, kao i svi dosadašnji, humanitarnog karaktera jer ostvareni prihod planira se uplatiti na račun Udruge Pobjede iz Osijeka kao potpora humanitarnom i volonterskom radu u Azilu u Nemetinu za poboljšanje uvjeta života pasa u Azilu za vrijeme hladnih zimskih dana.

Prijave su otvorene do petka 28. siječnja 2011. godine u 18:28 sati. info: [email protected] ili 098 / 66 66 26 Kotizacija 50,00 kn.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovaj squash turnir je u svrhu promocije ovoga sporta i obogaćivanja društvenog života mladih, a ujedno i kao potpora već sedmogodišnjoj tradiciji organiziranja "parade pijanstva i kiča" pod nazivom Brk Day u jednom od najpopularnijih osječkih birceva "K" (poznatiji kao Kesten). "K" je jedan od onih birceva s tradicijom, pa teško da ćete naletjeti na nekog u Osijeku tko ne zna za njega, a Brk Day je jedan od važnih dijelova njegove priče.

Turnir je popudio veliki interes i očekuje se velika gužva na terenu kao i oko njega. Karavana sudionika nakon cjelodnevnog igranja squasha seli u Caffe bar "K" koji je centralno mjesto događaja i mjesto gdje slijedi odlična zabava. Od 22:00 sata počinje party iznenađenja uz vrhunska hrvatska vina na kotačima i DJ-a. Svi zainteresirani za sudjelovanjem u ovoj akciji kupnjom službene majice Udruge SQUASHer po cijeni od 50,00 kn daju svoj prilog za poboljšanje uvjeta života pasa u Skloništu za životinje u Nemetinu.

Potporu Brk week-u 2011 i Udruzi SQUASHer su dali Grad Osijek, Agrokor vina, Ortostep Osijek, DI Osijek, Delecto Osijek, Udruga Pobjede Osijek, osječki grafiteri te mediji i članovi Udruge.


Tekst i foto: www.squasher.hr


A pogledajte i kako je izgledao Brk day u Kestenu 2006. godine:

Foto: SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!