Lifestyle / Ostalo

Stiže UFO rock tramvaj

Stiže UFO rock tramvaj

Kako nam je Urban fest Osijek, ove godine uz PAN, sve bliže, tako su nam bliže i popratni sadržaji, a onaj najvažniji je UFO tramvaj party! Nakon što smo prošle dvije godine imali živu svirku na prikolici, ove godine će tramvaj odraditi malo drugačiji funkciju.

U tramvaju ćemo održati pravi UFO rock party! Naš glavni sponzor PAN pobrinuti će se za dovoljne količine piva, a hostese za prigodne poklone onim najsretnijim putnicima.

[span class=attention]POGLEDAJTE: UFO 2013. PROGRAM[/span]
Sve oni koji žele biti dio ovog partyja, pozivamo da prate najave i nagradne igre medijskih pokrovitelja Urban festa, a na službenoj facebook stranici festivala, oni najsnalažljiviji, najmaštovitiji i oni sa najvećim znanjem o Urban festu osvojit će svoju ulaznicu!

U tramvaju će odjekivati zvuci poznatih rock, metal i punk hitova, kao i glazbeni repertoar ovogodišnjih UFO bendova, sa naglaskom na našim odabranim neafirmiranim bendovima. Za glazbu će biti zadužen DJ Didžey, jedan od organizatora programa festivala.

Tramvaj će kao svoju polaznu stanicu imati u subotu, 15. lipnja ispred Hotel Central (Trg Ante Starčevića/Osijek), a vrijeme kretanja je u 21.00 sat! Vidimo se!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[important title=Nagradna igra]UFO vam poklanja 1x2 ulaznice za tramvaj party. U komentar upišite Želim piti pivo u UFO tramvaju. Dobitnike ćemo proglasiti 13. lipnja

Dobitnica je: Ana Marija Šarengradac[/important]

ufo2013 plakat


Izdvojeno

Reci što misliš!