Ostalo-Lifestyle

Ostalo-Lifestyle

Osječki festival craft piva početkom svibnja

beer

Pozivamo sve ljubitelje vrhunskog zanatskog piva i one koji to žele postati na DRUGI OSIJEK CRAFT BEER FESTIVAL  06.05.2017. u osječkoj  Sunčanoj ulici od 12:00 do 24:00

   

Velika roštiljada u kampusu uz koncert Željka Bebeka

received 10213219446861773

Kao i prošle godine u ovo vrijeme stiže nova, PETA STUDENTSKA CAMPUS ROŠTILJADA, a ona će kao i do sada biti humanitarnog karaktera!

   

Pannonian Challenge ili kako je Hrvatska postala dom ekstremnog sporta?

pannonian 01

Ekstremni sport jedna je od onih stvari koja kako vrijeme fura prema budućnosti postaje sve popularnija. Vratolomije majstora bilo kojeg ekstremnog sporta u posljednjih su godina dosegnule takoreći nemoguće razine. Usporene snimke potrebne su da bi se prebrojao broj okreta u zraku i broj trikova zbog kojih je srce na tren stalo.

   

Veliki ReArt Piknik ove subote u Tvrđi

ReArt Piknik Vizual

Pozivamo sve ljubitelje dobrog vremena i zabave da nam se pridruže 22.04. (subota) na ReArt Pikniku koji će se održati na livadi kod Državnog arhiva, u Tvrđi.

   

Krenuo projekt Let's make a difference

LMD slika

U Osijeku je upravo krenuo novi humanitarni projekt pod nazivom "Let's make a difference 2017". Ovaj projekt pokrenuli su studenti Ekonomskog fakulteta u Osijeku s ciljem provođenja promjena i pomoći onima kojima je to najpotrebnije u svojoj okolini odnosno Osijeku.

   

Osječki YouTuber ima 50 tisuća pratitelja, a sad skače i u vis!

malajski tapir

Ivan Horvat, sada već dva puta olimpijski sportaš, je još jednom gostovao na kanalu našeg najpoznatijeg osječkog YouTubera „Malajskog Tapira“.

   

37. Osječko ljeto mladih – najava i poziv volonterima

37oljm

Osječko ljeto mladih (OLJM) najveći je studentski događaj u organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku koji obuhvaća širok spektar aktivnosti na različitim lokacijama u gradu Osijeku, a koji će se ove godine održati od 11. do 18. lipnja.

   

Krankšvester ima novi singl i spot

gaber

Osječki hip-hop dvojac 3ki Stil i Sett (Krankšvester) objavili su svoj novi singl i spot za pjesmu "Gaber".

VIDEO
   

Veliko gnijezdo i ovog Uskrsa u centru Osijeka

usrks osijek 2016 SiBhr 93

I ove godine u centru Osijeka gradi se veliko uskršnje gnijezdo. Sami centar grada zahvatiti će uskršnje raspoloženje i to u subotu 15. travnja od ranog jutra.

   

Osječki reper o stvarnoj slici Hrvatske

outsider

“Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj” pjesma je koja opisuje današnje stanje u Hrvatskoj. Riječ je o video spotu osječkog repera Outsidera, napisana još 2013. godine, ali je ovih dana za nju snimljen i spot na osječkim ulicama.

VIDEO
   

Dekanteri posjetili Ilok

dekanter 01

Prvi dan travnja obično povezujemo sa šalama i podvalama bliskim ljudima. Ovogodišnji 'neozbiljni' dan članovi udruge Dekanter ipak su odlučili obilježiti drugim i drugačijim sadržajima. Doduše, sve je odisalo posebnom vedrinom, kako zbog dobrog raspoloženja, tako i zbog činjenice da se prvi ovogodišnji edukativni izlet udruge poklopio s jednim od meteorološki uvjerljivo najljepših dana od početka 2017. Ipak, ono što je možda i najvažnije za dobro raspoloženje, je 'pravo' vinogorje.

   

Otežaj posao lopovu! Nauči pravilno zaključati svoj bicikl!

Broj krađa bicikala u Osijeku u porastu je iz godine u godinu pa je nužno znati pravilno zaštiti svog ljubimca na dva kotača. Na Youtube kanalu skejskola pronašli smo zanimljiv video na temu kako pravilno zaključati bicikl i tako barem malo otežati posao lopovu.

VIDEO
   

Proljetni vašar u Karancu 2017.

proljetni vasar

Na Cvjetnu nedjelju, 9.4.2017. na karanačkoj sajamskoj livadi oko 50 lokalnih proizvođača okupit će se kako bi za sve posjetitelje izložili svoje proizvode. Na sajamskim štandovima će se moći pronaći suhomesnatih proizvoda, vina, sira, meda, cvijeća, kolača, prirodnih sokova, pletenih košara, drvenih igračaka svega onoga što jedan pravi vašar sadrži.

   

Motozeke dovoze buku u centar Osijeka

motozeke2014

I ove godine Moto klub Osijek organizira akciju darivanja djece „Motozeko 2017.“. Ova tradicionalna akcija održat će se 15. travnja 2017. na Veliku subotu. Motozeke će se, u organiziranom defileu u pratnji policije, provozati ulicama grada Osijeka, a na trgu Ante Starčevića djecu će darivati pisanicama i slatkišima. Dan uoči Velike subote posjetit će i Dječji vrtić u Bilju!

   

Stranica 1 od 125

57°
14°
°F | °C
Vedro
55%
Uto

47 | 72
8 | 22
Sri

53 | 76
11 | 24
Čet

56 | 79
13 | 26
Pet

47 | 75
8 | 23

Najave događaja

Utorak

Srijeda

Četvrtak

Ponuda poslova