Ostalo-Lifestyle

Ostalo-Lifestyle

Politički (ne)korektna

nekorektna

Dragi čitatelju,

Jesam li ja to sad upravo pretpostavila tvoj rod? Da, mislim da jesam.

   

Osječanki Miji Dimšić Porin za najbolji video broj

zivot nije siv

Na završnoj svečanosti glazbene nagrade Porin, održanoj sinoć u splitskoj Spaladium Aren, podijeljene su statue u 12 kategorija.

   

Škola predrasuda

skola1

„Ova škola ima dušu, dušu je dobila od umjetnika koji ovdje rade, tako dobiju i djeca dušu.''-prof. Tihomir Fischer.

   

Pannonian traži volonterOSe

Volonteri

Da velikih događanja nema bez pomoći volontera, to znaju i ptice na grani. No, volonteri Pannoniana nešto su posebno. Prvo, zovu se drukčije, njihovo ime je volonterOSi. Drugo, rad na dnevnim vrućinama svaku večer zaliju dozom neprocjenjive zabave poznate samo ovom ekstremnom festivalu. Ali, ono što je najvažnije, volonterOSi nakon ovih pet ekstremnih dana kući idu s neopisivim iskustvom, novim poznanstvima i sjećanjima za sva vremena.

   

Projekt ŽENA MOŽE uspješan i šestu godinu zaredom

zena moze

ŽENA MOŽE - ove dvije riječi neprekidno mi se prevrću u mislima zadnjih dana, prave neprekidnu petlju jer, zaista, toliko toga skrivaju.

   

Kasovci postali kraljevi!

ts kas 01

"Danas smo kraljevi" nova je, vesela, plesna i razgirana pjesma osječkog Tamburaškog sastava Kas za koju je glazbu i tekst napisala jedna od trenutno najpopularnijih mladih pjevačica u Hrvatskoj, Mia Dimšić.

VIDEO
   

Petkovanje uz Shine u Superu

shine super 15

Trgovački centar Super, u samom centru Osijeka, nezaobilazno je mjesto kad je kupovina u pitanju. Posebno je popularan dan za kupovinu petak pa je sami centar pokrenuo akciju pod nazivom Petkovanje.

FOTO
   

Poslije kiše dolazi Backyard Art Festival 2017.

baf2015

Ovogodišnji Backyard Art Festival održat će se od 14. do 17. srpnja na različitim lokacijama u Donjem Miholjcu.

   

Upoznajte jedinog hrvatskog profesionalnog igrača World of Tanksa: Igra 6 do 8 sati dnevno i zarađuje desetke tisuća eura

wot

Vedran Jelavić je jedini profesionalni igrač World of Tanksa u Hrvatskoj (popularne besplatne online MMO igre s tenkovima iz Drugog svjetskog rata). Ovom 'sportu' posvećuje šest do osam sati dnevno, a s obzirom da je njegov tim među najboljima u svijetu, zarađuje desetke tisuća eura. Opširnije u prilogu RTL televizije:

VIDEO
   

Stiže Pannonian Challenge XVIII

pannonian18

Osamnaesti po redu Pannonian Challenge ove godine stiže nam ranije nego ikad!

   

Prošetajmo pse iz azila

Prošetajmo pse iz azila

Kako nam se polako bliži proljeće i vrijeme postaje sve ljepše, sve češće počinjemo provoditi vrijeme na otvorenom. Šetnja, trčanje, vožnja biciklom ili rolama je najčešći oblik rekreacije koju ljudi u Osijeku koriste.

   

Projekt ''Dvorišta'' obogaćuju baranjsku turističku ponudu

dvoristebakekaticestv

Nakon uspješno ostvarene suradnje na projektima „Dvorišta“ („Omasti brk u Ribarskoj“ i „Dvorište bake Katice“), a koji su se održali prošle godine u Kopačevu, Općina Bilje i tvrtka Privilegium d.o.o. početkom 2017. godine sklopili su strateško partnerstvo za realizaciju cjelogodišnjeg projekta pod nazivom „Razvoj i popularizacija ruralnog turizma u Općini Bilje kroz događaje i manifestacije“.

   

Karnevalsko ludilo u Vinkovcima

vk karneval

Maske će zauzeti Pješačku zonu u petak u 18 sati, kada će započeti izbor Pokladnog gradonačelnika. Iako će gradom vladati samo pet dana potencijalni gradonačelnici moraju se dobro pripremiti za predstavljanje svog programa kojim će osvojiti srca okupljenih „birača“.

   

Zbog obaveza u USKOKU, Milanović i Saucha izostali s otvorenja Karašicke republike

karasicka republika 01

U organizaciji mladih s područja grada Valpova i Belišća, u prostorijama Udruge Zvono na lijevoj obali Dravi proglašena je fašnička „Karašicka republika“ Belišća i Valpova koja je preuzela vlast nad dotičnim gradovima. Osnovali su je pojedinci i udruge iz oba grada želeći na šaljiv način ostvariti bolju suradnju između Belišća i Valpova.

   

Stranica 1 od 124