Ostalo-Lifestyle

Ostalo-Lifestyle

7. rođendan Portanove ovog vikenda

portanova rodjendan 03

Ovaj vikend očekuje nas odlična rođendanska zabava u najdražem shopping centru. Već smo pisali što se sve priprema za posjetitelje ovaj vikend, a za sve koji planiraju posjet Portanovi evo i satnice događanja.

   

Mia Dimšić objavila novi spot za pjesmu ''Do posljednjeg retka''

mia bacvice

Trenutno najpopularnija mlada glazbenica u Hrvatskoj, Osječanka Mia Dimšić, predstavila je novi spot pod nazivom “Do posljednjeg retka”.

VIDEO
   

Igor Delač na 3. mjestu HRtop40

igor delac

Pjesma "BUDAN" Igora Delača, nakon samo  13 dana provedenih u radijskom eteru priredila je veliko iznenađenje i ušla na visoko  3. mjesto nacionalne top liste  HDU  -  HRtop40, što predstavlja izuzetan uspjeh pošto se radi o pjesmi sa kojom je Igor radikalno promijenio svoj glazbeni izričaj.  

   

Osijek okuplja vodeće stručnjake iz sport-event industrije u Jugoistočnoj Europi

TO DO Cover

To Do Sport Event Conference prva je specijalizirana sport-event konferencija u regiji, koja će se 1. i 2. lipnja održati na Građevinskom fakultetu u Osijeku, a okupit će vodeće stručnjake iz sporta i event industrije. Glavne teme o kojima će se raspravljati vezane su uz privlačenje i organiziranje velikih sportskih događaja i iskorištavanje njihovog turističkog potencijala.

   

Proslava 7. rođendana Portanove uz Maju Šuput

portanova rodjendan 03

Najbolja rođendanska zabava trajat će čak dva dana i to u subotu 21. i nedjelju 22. travnja, a nudi odličnu zabavu, popuste i nagrade iznenađenja.

   

Poklanjamo vam ulaznice za koncert Petra Graše u Osijeku!

U sklopu svoje aktualne turneje, Petar Grašo 5. svibnja stiže u Osijek, gdje će održati veliki koncert u dvorani Gradski vrt!

NAGRADNA IGRA
   

Osječki most u Kreativnim bojama

most kreativna riznica

Ove je nedjelje 15.4.2018. godine jedan od najpoznatijih simbola grada na Dravi, pješački most, zasvijetlio u bojama Kreativne riznice.

   

Portanova u travnju slavi 7. rođendan

portanova rodjendan 03

Nismo se ni okrenuli, a već je prošlo 7. godina od otvorenja najvećeg shopping centra na našim prostorima. Za najbolje posjetitelje Portanova je isplanirala najbolju rođendansku zabavu koja će trajati čak dva dana i to 21. i 22. travnja.

   

Pripremite se za trnce i glazbene senzacije: Kreće treća sezona ''Zvjezdica''

zvjezdice S03E01 081

Čiji dobar glas će se daleko čuti, imaju li Frank Sinatra i Tina Turner nasljednike i tko će biti nova Zvjezdica gledatelji će saznati na kraju treće sezone popularnog dječjeg glazbeno-natjecateljskog showa koji počinje u subotu, 14. travnja u 20 sati na RTL-u!

   

Osječka glazbenica Aklea Neon u Indiji na festivalu svjetla

varanasi

Kako izgleda jutro na svetoj rijeci Ganges u Indiji? A kako tek zvuči? Dirljivo, šareno i neponovljivo, ako je suditi po YouTube serije Niš Spešl Sešn osječke kantautorice Aklee Neon.

   

Club Exit: 10 godina Pullovera!

10godina pullovera

U subotu, 21. 4. 2018., održat će se jedinstveni glazbeno-vizualni spektakl povodom jubilarnog desetog rođendana osječkog punk benda Pullover.

   

Srki & Ivi s GERILA Film produkcijom predstavljaju novu stvar i spot!

srki ivi

Prostori poznatih osječkih noćnih klubova Oxygene i OKS, kombinirani sa egzotičnim kadrovima Tajlanda donose nam dosad najambiciozniji projekt ovog osječkog dvojca.

VIDEO
   

Ulica ringlova ove nedjelje slavi svoj dan

ringlovi

Stanari najrascvjetanije ulice u Osijeku – Ulice Matije Antuna Reljkovića i ove godine pozivaju sugrađane na šetnju kroz drvored ringlova u punom cvatu u nedjelju, 8. travnja, i druženje koje počinje od 11 sati.

   

Doživite čarobno proljeće u Đakovu

djakovo rpoljece

Đakovački trgovi, katedrala, crkve, muzeji, ulice, parkovi, hoteli, restorani, trgovine i drugo, nisu kuće predmeta, slika, kamena, drveća, nego ideja, priča, doživljaja, odnosno spletovi osjetilnih i emocionalnih doživljaja đakovačkih proizvoda, usluga, atrakcija, događanja, odnosa i njihovih kombinacija.

   

Stranica 1 od 144

Najave događaja

Četvrtak

Petak

Subota