Klub Bastion: Sexy & Glam NYE 2012 uz DJ Tomcrafta [Nagradna igra]

Klub Bastion: Sexy & Glam NYE 2012 uz DJ Tomcrafta [Nagradna igra]

bastion NYE_495

Osječka udruga We Love Music sa zadovoljstvom Vam predstavlja još jedno izdanje 'Sexy & Glam' dočeka Nove godine, koji se nakon Esseker centra i Dvorane Gradski vrt održava u osječkom klubu Bastion, uz generalno pokroviteljstvo koje potpisuje Ballantine's i Cosmopolitan.

Kao i protekle dvije godine, dobra glazba je oduvijek bila prioritet te će posjetitelji 'Sexy & Glam' dočeka 2011. godinu moći ispratiti uz njemačkog pionira elektronike – DJ Tomcrafta. Drugo ime večeri biti će najuspješniji hrvatski DJ – Petar Dundov, a lokalna podrška biti će House Dealers dvojac te rezident kluba Bastion – DJ Chimp-E.

Uz atraktivan program na glavnom flooru, novogodišnji party u Bastionu ove godine nudi i nešto za ljubitelje domaćih zvukova, točnije živu svirku tamburaša, koja je oduvijek bila popularna na prostorima slavonske ravnice. Tako će na drugom flooru nastupati tamburaški sastav Zlatni vez, uz podršku DJ-a koji će puštati domaću glazbu.

Ulaznice za 'Sexy & Glam' doček Nove godine mogu se nabaviti od 5. prosinca, a postoje dvije vrste ulaznica - obične i VIP ulaznice. U obične ulaznice uključena je neograničena konzumacija jela i pića tijekom cijele večeri, dok uz VIP ulaznice gosti dobivaju još vlastiti stol, konobara, hostese te iznenađenja organizatora. Naklada običnih ulaznica je 850 komada, a VIP ulaznica 150 komada. Također, zahvaljujući generalnom pokroviteljstvu Cosmopolitana, cijena ulaznice neće se mijenjati te na samom dočeku Vas čekaju Cosmopolitan nagrade i iznenađenja omiljenog ženskog časopisa.

cosmopolitan 495

Cijene običnih ulaznica 250 kn
Cijena VIP ulaznice iznosi 350 kn.

Prodajna mjesta: Klub Bastion, Coffe House Portanova, Caffe Bar Berlin, Caffe Bar Beckers i Facebook promotori.

Osim informacija o glazbenom programu i cijenama, WLM i klub Bastion žele detaljno približiti svoju ugostiteljsku ponudu, a koja se najviše odnosi na ponudu hrane i pića tijekom nadolazećeg dočeka 2012. godine. Hrana tijekom cijele večeri biti će organizirana poput manjeg fast food restorana, gdje će se moći konzumirati najpopularniji oblici takve hrane – hamburger i hot dog.

Ovogodišnjem dočeku veća važnost je pridodana ponudi pića, koju možemo podijeliti u dvije kategorije – običnu i VIP.

Obične ulaznice:

• Vodka: Luksusowa Vodka
• Viski: Ballantine's, The Famous Grouse
• Liker: Jägermeister, Pelinkovac, Southern Comfort, Becherovka, Malibu
• Pivo: Beck's, Ožujsko
• Tekila: Silver Tequila
• Rakija: Viljamovka, Medovača, Šljivovica, Limun
• Kokteli: Hawaii, Sex On The Beach, Tequila Sunrise, Long Island, Bloody Screaming Orgasm, Simple Red, Zombie, B-52
• Energetsko piće: Originalni Red Bull
• Bezalkoholna pića: Originalni Coca-Cola proizvodi

VIP ulaznice:

• Vodka: Absolut Vodka
• Viski: Jack Daniel's, Ballantine's, Chivas Regal
• Liker: Jägermeister, Pelinkovac, Southern Comfort, Becherovka, Baileys, Ramazzotti, Malibu
• Pivo: Beck's, Ožujsko, Stella Artois, Hoegaarden, Leffe
• Tekila: Silver Tequila
• Rakija: Viljamovka, Medovača, Šljivovica, Limun
• Kokteli: Hawaii, Sex On The Beach, Tequila Sunrise, Long Island, Bloody Screaming Orgasm, Simple Red, Zombie, B-52
• Energetsko piće: Originalni Red Bull
• Bezalkoholna pića: Originalni Coca-Cola proizvodi

Uz sve navedeno, vrijedi dodati i informaciju da će na raspolaganju u klubu biti i čuvana garderoba te je osiguran besplatan parking ispred kluba Bastion. Za dodatne informacije možete se obratiti organizatorima i promotorima putem Facebooka.

Do ulaznice preko SiB.hr-aSiB.hr u suradnji s Bastionom vas nagrađuje s 4 obične ulaznice za doček Nove godine. Sve što trebate učiniti je u komentare ISPOD članka napisati: "SiB.hr me vodi na Sexy & Glam doček 2012. godine u Bastion" i kliknuti LIKE. Sretno. 

DOBITNICI:

Ranko Kosutic, Ana Žiroš, Valentina Kojić i Danijela Mak

*Komentirati članke i sudjelovati u nagradnim igrama od sada možete i bez facebooka! Logirati se za komentiranje možete i s vašim Yahoo, Hotmail i AOL korisničkim računima. 
NAPOMENA: Ukoliko ne koristite facebook račun za komentiranje nećete biti obaviješteni ukoliko osvojite nagradu. Sami morate provjeriti jeste li dobitnik/ca tako da pratite članak u kojem ste igrali neku od igara.

POGLEDAJTE: The Shapeshiftersi zapalili Bastion
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Srijeda

Četvrtak

Petak