Nova godina 2012. u Osijeku - mjesta i programi

Rezime dočeka Nove godine + vaši dojmovi

novatrg400

Zasigurno svi znate za onu dobru,staru poslovicu „Kakav ti je doček, takva će ti biti i cijela nova godina". Po onome što smo načuli, mnogima ne bi škodilo da se u tekućoj 2012. ova poslovica i ostvari.

   

Doček Nove godine 2012. - najopširniji popis mjesta i dočeka

Doček Nove godine 2012. - najopširniji popis mjesta i dočekaNajluđa novogodišnja noć je pred nama vrlo brzo i već je sigurno kako će to biti nezaboravna noć. Pogledajte gdje ju sve možete dočekati.

   

Nikad manje organiziranih novogodišnjih proslava u Valpovštini

nova godina400Ova će godina ostati zapamćena i po nikad manje organiziranih dočeka Nove godine u ugostiteljskim objektima u Valpovštini.

   

Zanimljive novogodišnje tradicije

obicaji 400Ako tijekom dočeka Nove godine ugledate pojedince koje se pokušavaju namjestiti na točne koordinate putanje čepa ispaljenog iz šampanjca, razbijajući velike količine tanjura ispred kućnih vrata, te točno u ponoć guleći zadnji grejp - naišli ste na prave i u našim krajevima rijetke štovatelje novogodišnjih tradicija.

   

Otkazan doček Nove godinu u Slaviji

slavija400

Novogodišnji doček "Slavija Nova" otkazuje se zbog malog broja prodanih ulaznica!

   

PLAN B putuje na Planet B: Doček 2012. [Nagradna igra]

planetb400Gdje Vas, nakon Pariza i New Yorka, vodimo na doček? U London? Amsterdam? Tokio? Abu Dhabi?...

Ne! Ništa nam više nije dovoljno dobro...dosta nam je ove Zemlje...

   

OSIJEK: Miroslav Škoro na trgu za doček 2012.

skoro400Mnogi ove godine nemaju novca za skup doček Nove godine u restoranima, hotelima i klubovima u kojima se cijene kreću od dvjestotinjak pa sve do nekoliko tisuća kuna. Zato će velik broj starijih, ali i onih mlađih odabrati doček 2012. kod kuće ili na tulumu kod prijatelja.

   

Nova godina u Matrixu [Nagradna igra]

ng matrix_400MATRIX ima za vas savršen provod prilikom nastupajućeg dolaska Nove 2012.-te godine. Uz vrhunski klupski ambijent, zvuk i rasvjetu, provedite najluđu noć i osjećajte se ugodno i zadovoljno u MATRIX-u.

   

Pampas New Year's Eve 2012 + nagradna igra

Desperados Pampas NY Osijek400Na sajamskome prostoru Pampas ove godine održati će veliki doček u režiji United Electronic Sound. Očekuju vas četiri Arene (floora) i to UES Arena, MTV Dance Arena, Cro Trash-domaci hitovi Arena i V.I.P Arena, a o svemu ćete više moći saznati na portalu SiB.hr.

   

Slavija Nova doček uz tamburice i rock + nagradna igra [OTKAZANO]

slavija400Slavija Nova Vas poziva na proslavu lude novoodišnje noći! Očekuje vas domaća atmosfera uz rock i tamburaške hitove te bogat izbor pića i hrane.

   

Stranica 1 od 2

72°
22°
°F | °C
Vedro
29%
Sri

52 | 69
11 | 20
Čet

48 | 69
8 | 20
Pet

47 | 70
8 | 21
Sub

48 | 71
8 | 21

Najave događaja

Ponuda poslova