Lifestyle / Night life

Doček Nove Godine 2013. u Nox Night Baru

Doček Nove Godine 2013. u Nox Night Baru

Prosinac nam je polako pokucao na vrata, blagdanska euforija je u tijeku, a s njegovim završetkom, na pragu nam je još jedna Nova Godina, čiji doček, kao i uvijek, moramo proslaviti u velikom stilu.

nox novagodina novo

Prošle godine, Nox night bar priredio je nezaboravan provod za sve one koji su nam se pridružili, a kako bismo i ove godine ispunili vaša očekivanja, potrudili smo se izvući sve najbolje iz naše ponude te u prikladnom novogodišnjem ambijentu dočekati najluđu noć u godini!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sa sobom obavezno trebate ponijeti odlično raspoloženje za ulazak u godinu koja je pred nama, a za sve ostalo što vam treba, tu smo mi, kako bismo se pobrinuli da vam tijekom cijele noći ničega ne manjka!:)

Za početak,krećemo s glazbom kao sastavnim djelom svakog dobrog provoda, te s toga idemo na već provjereno dobro. Tijekom cijele noći zabavljati će vas naš najbolji dj:

**DJ MIJAT** (NS dj's team)

BALKAN MUSIC & COMMERCIAL HOUSE MUSIC
-Radi kao DJ vise od 13 godina.
-Dugogodišnji rad kao DJ, kao i resident mnogih klubova u Novom Sadu (SRB)
-Pored DJ-inga radi i kao MC, surađuje sa najvecim domacim i svjetskim zvijezdama. Neke od najpoznatijih suradnji ostvario je sa Slađom Delibašić (Poznata, viđena, slavna), Bobanom Rajovićem (Jedan je život; official remix), Dadom Polumentom (Fali mi ljubav), novosadskom hip hip grupom Big Time (Sad lutko meni pričaš, Serbian girl..) i mnogim drugima.
-Njegov DJ set je energičan, u stalnom kontaktu sa publikom u cilju održavanja vrele atmosfere tijekom cijelog svog nastupa putem mikrofona, što ga izdvaja od ostalih.
-Gostovao u skoro svim klubovima EX YU, Bugarske, Grcke, Austrije, a uskoro i ostale zemlje Europe (Švedska, Njemačka, Švicarska...)
- Ostvaruje dugogodisnju suradnju s organizacijom „BALKAN FAN" koja okuplja i po nekoliko tisuća mladih ljudi s Balkana.
Za one koji su s nama bili tijekom ljeta i zime, znaju već jako dobro kakvu to atmosferu naš Mijat radi, a za sve one koji se na to odluče po prvi puta, vjerujemo da neće ostaviti ravnodušnim!

* KLOPA I CUGA:

- Od hrane vas očekuje BOGATI ŠVEDSKI STOL tijekom cijele noći cattering „FRANKIE"

-U cijenu ulaznice uključena je SVA CUGA!!!
-žestoka pića (također i sva PREMIUM cuga, kao što su Gin Beefeater, Tequila Olmeca, rum Havana Club, Jack Daniels i mnoge druge).
-pivo (heineken, karlovačko 0,5)
-vina Belje (graševina, frankovka)
-šampanjac
-sokovi, energetski napitci

* NAGRADNA IGRA

I ove godine tombolom u ponoć najsretnije dobitnike nagrađujemo vrijednim nagradama:
1. NAGRADA - trodnevni odmor za dvije osobe u Hotelu Nautica***** u Novigradu, Istra
http://www.nauticahotels.com/druga.aspx?stranica=406&s=crveni&ip=0

(3 dana uz 2 noćenja s doručkom u superior sobi s pogledom na more; 1 večeru u restoranu Navigare; besplatan najam bicikli, neograničeno korištenje wellness & spa centra sa zatvorenim bazenom sa grijanom vodom, whirlpoolom, turskom kupelji, finskom saunom, aroma tuševima, grijanom klupom; korištenje wireless interneta i internet pointa na recepciji; parkirno mjesto gratis; sve za 2 osobe. Nagradni kupon iskoristiv je do 17.3.2013.)

2. NAGRADA - bon za konzumaciju u vrijednosti 500kn

3. NAGRADA - boca cuge po izboru + 4 soka/energetska naptika

-Za sve goste biti će osigurana čuvana garderoba koja će se naplaćivati 2 kn (nije obavezna) kako biste mogli na sigurno odložiti svoje osobne stvari.

-CIJENA ULAZNICE IZNOSI 260KN
- Ulaznice će biti u prodaji od 5.12. 2012. u Noxu, a također ih možete rezervirati putem telefona na broj: 095/863-14-98

BROJ ULAZNICA JE OGRANIČEN!!!


Izdvojeno

Reci što misliš!