Lifestyle / Night life

In da sofa: Sunčevi poljupci rasplesali Iktus

In da sofa: Sunčevi poljupci rasplesali Iktus

Osijek se budi iz letargije i dominacije lakih nota, budi se iz definicije da je zaražen jednakim bolestima kao i druga makro-regionalna središta i izlazi još jednom kao pobjednik, kao onaj o kojem se opet priča kao o urbanom, modernom, europskom gradu.

Prvi od tri najavljena vikenda manifestacije ljubljenja sa suncem i Dravom, In da sofa na terasi Iktusa, protekao je u revijalnom, opuštenom i tonu punom ljubavi. Tonu koji su nam projicirali u petak Ariana Group Inc. i Kema, a u subotu Kema i Oliver. U odličnom aranžmanu i dogovoru s prirodom, oblacima i kišom koji su vikend prespavali, nekoliko stotina Osječana užarilo je svoje tabane i kasnije ih rashladilo konzumirajući koktel, vino, pivo ili neko drugo bezalkoholno piće. Osječani su odigrali kvalitetnu utakmicu u kojoj je pobijedila željno prizivana pozitiva, spoj generacija, suptilni dodiri u prolazu i u konačnici možda neka ljubav.

In da sofa najbolji je pokazatelj da grad s ovakvim ljudima može napraviti događaj koji je jedinstven, koji pripada samo njima i to upravo iz spomenutog razloga gdje smo na istom mjestu mogli vidjeti paralelni ples oca sa svoja dva jednoipolgodišnja blizanca s jedne strane i zaljubljenog para u svojim šezdesetima s druge strane, para koji je svoju zadnju čagicu bacio još dok je čuveni IPK na korzu glumio kultni Studio54. Osijek se budi iz letargije i dominacije lakih nota, budi se iz definicije da je zaražen jednakim bolestima kao i druga makro-regionalna središta i izlazi još jednom kao pobjednik, kao onaj o kojem se opet priča kao o urbanom, modernom, europskom gradu.

Druga runda ove romantične priče započinje u petak 15. srpnja od 16 sati kad ćemo se okupiti na terasi restorana Iktus i uživati u Suncu te ga opušteno ispratiti uz zvukove benda Shuttle. Čarobni četveročlani sastav sofasticirati će posjetitelje uz vlastiti glazbeni izričaj koji karakteriziraju energične i čvrste konstrukcije uz primjesu elektroničkih elemenata. Drugog dana druge runde posjetitelje će na energičan ples natjerati svima poznati osječki DJ Pips koji će nas sve povesti u glazbenu dimenziju gdje vladaju samo ljubav i ples. S nama je oba dana i In Da Sofa rezident DJ Kema, koji drma scenom više od desetljeća, vjeran svom gradu i publici koju je uvijek spreman rasplesati i od svakog svog nastupa napraviti brejkdens kontest.

Ne propustite najavljeno uživanje i provedite s nama ljeto u najdražem nam Osijeku. Pratite Facebook event Kreativne agencije Adverta gdje možete pronaći sve informacije oko događaja i programa koji vas očekuje na In Da Sofa.

LINK

Vaša kreativna agencija Adverta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Petak 8.7.

Subota 9.7.

{galerija width=117 height=95}2016/7/soga0907{/galerija}

Foto: Marko Banić/SiB.hr

  


Izdvojeno

Reci što misliš!