Lifestyle / Night life

Club slavi svoj četvrti rođendan

Club slavi svoj četvrti rođendan

Dolazi taj dan kada Club slavi svoj četvrti rođendan! Ovakav spektakl Club još nikad nije priredio naše drage goste! :) Pa krenimo s nabrajanjem jednog dijela sadržaja! David Guetta nas je nadahnuo za tematiku party-a. Pjesma Dangerous je ovogodišnji hit našeg rođendana jer je će sve biti opasno ove subote.... :) Uređenje lokala će vas ostaviti bez daha kao i cure koje su spremne da Vas smjeste i upute u sadržaj tijekom večeri.

««« SPONZOR JACK DANIELS PO PROMO CIJENI »»»

DjJoe će Vas čekati od 10h i puštati Vam glazbu sve do 14h. Preko dana smo pripremili uvodni sadržaj za noćni dio eventa. Šampanjac se već hladi dok je recept za najfinije kanapee već spreman. Nastavak slijedi u 21h jer tada na scenu izlaze Dj Noisy Boy i Dj Sl!M! Dečki su vrhunski usklađeni i pokazat će Vam kakva je atmosfera kada se spoje novi hitovi i odličan light šou namontiran samo za taj dan! :) Zabava traje sve do 4h ujutro a vjerujemo da i to neće biti dovoljno.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

«««ŠAMPANJAC MUMM PO PROMO CIJENI»»»

Ostale sadržaje ne smijemo otkriti jer će to biti iznenađenje. Potrudit ćemo se da Vam ovaj rođendan ostane u lijepom sjećanju. :)

Bogatu nagradnu igru može odigrati svaki naš gost prilikom dolaska na party. Hostese će Vas uputiti i objasniti pravila sudjelovanja.

««« SLUŽBENI SPONZOR JACK DANIELS PO PROMO CIJENI »»»

Karaka će se pobrinuti da nitko ne ostane gladan i svi će imati mogućnost isprobati vrhunske delicije na švedskom stolu koji će biti serviran za sve naše goste! :)

Molimo da nam se najavite i rezervirate svoj stol na ovaj broj 0996000009 David!

Zabava traje od 21h do 04h. Proslavite rođendan Club-a i zabavite se uz odličan program! :)

REZERVACIJA STOLOVA – 0996000009 David Drahotusky

   


Izdvojeno

Reci što misliš!