Lifestyle
Najnovije Najčitanije

Lifestyle

Ove mame predstavljaju Slavoniju i Baranju na izboru za najljepšu mamu Hrvatske

najmama1

Finale manifestacije Najljepša mama Hrvatske održava se i treću godinu u Šibeniku - 1. rujna. Ove godine je 18 mama odabrano na tri regionalna izbora koji su održani u Osijeku, Splitu i Zagorju (Terme Tuhelj).

 

Legica dana 17.8.2018.

legica dana

Više fotki legica potražite OVDJE.

 

 

 

Dobrovoljno darivanje krvi u Portanovi

DDK kolovoz 2018

Vrijeme je godišnjih odmora, ali bolest i operacije ne odmaraju. Crveni Križ Osijek, Klinički zavod za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek i Portanova organiziraju akciju dobrovoljnog darivanja krvi u subotu, 18. kolovoza u vremenu od 17 do 20 sati.

 

Legica dana 16.8.2018.

legica 16 8 2018small

Više fotki legica potražite OVDJE.

 

 

 

SiB te vodi u Cinestar: Pogledajte film ''Bijeli očnjak'' na naš račun

cinestar dvorana

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice u našoj nagradnoj igri!

NAGRADNA IGRA
 

Legica dana 15.8.2018.

legica 15 8 2018small

Više fotki legica potražite OVDJE.

 

 

 

Zemlja bez granica predstavlja: Kreativci pokreću generacije raznovrsnim programskim sadržajima

VOL.1 Grafit Armando El Hag Hassan Nenad Krahulec Udruga Hip Hop Osijek

Ovogodišnje izdanje Zemlje bez granica u organizaciji Udruge za rad s mladima Breza i Grada Osijeka, donosi pregršt zanimljivosti. Uz to što program traje puna 24 sata (31. kolovoza i 1. rujna), planirane radionice, igraonice, prezentacije/performansi namijenjeni su i ovoga puta svim generacijama – od vrtićke do treće životne dobi koje će, uz osječke kreativne snage, voditi i osmišljavati i gosti iz Hrvatske, Njemačke, Švicarske i Australije.

 

In da Sofa @Watergate – 3logy final

in da sofa VODENA 3 cover E

Svaki epski spektakl, osim ako se ne radi o potonuću broda i erotičnom aktu nakon kojeg slijedi snošaj, ima svoje finale u trećem činu. Ovoljetni specijal chillanja i nježnih plesnih pokreta popraćenih suptilnim, blago napaljujućim dodirima u prolazu, svoju zadnju sesiju odradit će ovog vikenda, u petak i subotu, 17. i 18. kolovoza u osječkoj Tvrđi kod Vodenih vrata.

 

Legica dana 14.8.2018.

legica 14 8 2018small

Više fotki legica potražite OVDJE.

 

 

 

Pin up djevojke, izvrsni glazbenici i barberi na rockabilly festivalu u Vinkovcima

rockabillay 3

Proteklog je vikenda (10. i 11. kolovoza 2018. godine), u organizaciji Rockabilly bara Hang Loose i udruge Mladež Vinkovaca XO u Vinkovcima održan Hang Loose Rockabilly Festival, drugi po redu.

FOTO
 

Stranica 1 od 600