Farmaceuti i jezičari imaju najbolje maturantske slogane

Farmaceuti i jezičari imaju najbolje maturantske slogane

glasanje grupna

Tradicionalno, portal SiB.hr u suradnji s Savjetom mladih grada Osijeka i Savjetom mladih Osječko-baranjske županije organizira izbor za najbolji maturantski slogan. Tako je bilo i ove godine, a nakon što su prikupljeni glasovi čitatelja portala i glasovi žirija, sastavljenog od članova savjeta i uredništva portala, možemo proglasiti pobjednike.

Na području grada Osijeka, najbolji slogan je onaj farmaceutskih tehničara Medicinske škole: ''Izlječen pacijent je izgubljena mušterija'' pa će 4.f uživati u vrijednoj nagradi, tramvaj partiju te partiju u klubu Tufna, koju je osigurao portal SiB.hr i sponzori GPP te club Tufna.

Novčane nagrade koje su osigurali savjeti, za područje grada Osijeka, zaslužili su učenici 4.d III. gimnazije za slogan ''Bolje deriviramo, nego funkcioniramo'', te 4.a I. gimnazije za slogan ''Kako smo prolazili, sad možemo reći glasno, testove smo slikali i švercali se masno''.

Kad je županija u pitanju, pobjedu su odjeli učenici četvrtog razreda Srednje škole Isidora Kršnjavog s sloganom "Two martinis, please. -DRY? -Nein, zwei." Drugo mjesto osvojili su maturanti 4. el Srednje škole Valpovo i njihov slogan ''Od instalacije do kremacije dijele nas dvije žice bez izolacije,'' a treće mjesto ''U kuhinji šerpe prali jer kuhat nismo znali.'' za slogan Druga srednja škola Beli Manastir.

Čestitamo svim maturantima koji su sudjelovali, a posebica slavljenicima koji će biti kontaktirani naknadno vezano uz preuzimanje samih nagrada.

SiB.hr

   
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja