Promjena načina izbora najboljeg maturantskog slogana 2018.

Promjena načina izbora najboljeg maturantskog slogana 2018.

Nakon sve češćih sumnji na varanje i kršenja pravila, ali i problema koji se pojavio s promjenama u algoritmu Facebookova "Like buttona", Savjet mladih Osječko-baranjske županije i Savjet mladih Grada Osijeka donijeli su zajedničku odluku kako će 15 slogana s područja Grada Osijeka i 15 slogana s područja OBŽ s najviše dobivenih lajkova ući u uži izbor iz kojeg će povjerenstvo sastavljeno od članova Savjeta i portala SiB.hr odabrati 3 najbolja slogana za Grad Osijek i 3 najbolja slogana za Osječko-baranjsku županiju.

Napominjemo kako će javnost biti obavještena o članovima povjerenstva te kako su oni glasali.

Maturanti mogu svoje slogane prijaviti i za njih glasati do 21. svibnja kada će biti objavljeni slogani koji ulaze u uži krug. Najbolji slogani biti će objavljeni 22. svibnja u sklopu plesa Quadrilla u Županijskoj ulici te na službenim stranicama Savjeta mladih Osječko-baranjske županije, Savjeta mladih Grada Osijeka te na portalu SiB.hr. Organizatori natječaja nastavljaju pratiti svako odstupanje i kršenje pravila, te će takav slogan biti diskvalificiran bez dodatnih objašnjenja.

Ispričavamo se svim maturantima, koji su nastojali na pošteni način doći do pobjede, ali zbog pojedinaca smo morali donjeti ovakvu odluku.

Sve dosad prijavljene slogane pogledajte OVDJE.

SiB.hr
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja