FOTO: AVE Fashion Store kolekcija proljeće/ljeto 2012
Greška
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder 2012/avefoto is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

FOTO: AVE Fashion Store kolekcija proljeće/ljeto 2012

[sigplus] Critical error: Image gallery folder 2012/avefoto is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Što se dogodi kada jedan respektabilan multibrand store u okviru fashion projekta angažira uspješnog fotografa i nekoliko komada muškaraca koji nemaju veze s modom te jedan komad od žene? Dogodi se odličan finalni proizvod!
avefashionfoto495

AVE Fashion Store predstavlja kampanju za kolekciju odjeće proljeće/ljeto 2012., simpatičan spoj individualnosti antimodela, lokacije i profesionalnosti fotografa Vedrana Wekstera - Weksa. Andrej, Koca, Mrki, Remba, Smoljo i Tena, imena su koja stoje iza fotogeničnih lica mladih i onih koji se samo tako osjećaju (da, mislimo na Kocu) odjevenih u Tommy Hilfiger Denim i Diesel.

I, da. Osječani žele, mogu i znaju napraviti nešto kvalitetno, zanimljivo i drukčije! Podržite kampanju klikom na LIKE i ni ne pokušavajte skontati što je duže - njegova kosa ili njene noge.

avefashionfoto4951
{galerija width=93 height=73}2012/avefoto{/galerija}

Više fotki na Facebook profilu Ave Fashion Store-a

 

 

Foto by Vedran Marjanović Wekster

Styling by Manuela Lovrenčić

Uvodni tekst by Biljana Nelović Biba

Odjeća Diesel & Tommy Hilfiger Denim by Ave Fashion Store

 

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja