Lifestyle / Koncerti

Gibonni dolazi u Osijek

Gibonni dolazi u Osijek

Nakon zadnjeg koncerta  u sklopu turneje „Toleranca“ održanog u Osijeku prije tri godine, jedan od najuspješnijih pjevača i kantautora u Hrvatskoj, Zlatan Stipišić - Gibonni, u organizaciji agencije Luminis, 15. lipnja 2013., opet dolazi u Osijek gdje će održati koncert u dvorištu Galerije Kazamat u Tvrđi.

Koncert počinje u 21 sat, a vrata dvorišta se otvaraju u 19 sati.

Osijek će biti prvi, od osam gradova, kojim Gibonni započinje turneju koju predstavlja Coca - Cola.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gibonni, će publici priuštiti nezaboravan doživljaj uz svoje najpoznatije hitove kao što su „Oprosti“, „Mirakul“, „Tempera“, „Toleranca“, „Judi, zviri i beštimje“  te brojni drugi. Očekuje se da će odsvirati i nekoliko pjesama sa novog albuma na engleskom jeziku „20th Century Man“ kojim se ovaj cijenjeni izvođač trenutno predstavlja i europskoj publici.



Ulaznice su u pretprodaji od ponedjeljka u CD shopu Dancing Bear, Osijek i online isključivo putem nove web stranice agencije Luminis na adresi

Ulazice po pretprodajnim cijenama od 90kn možete kupiti od ponedjeljka 27.05.

Cijena ulaznice na dan koncerta iznosi 120 kn.

Zbog limitiranih mjesta za ovaj ekskluzivan koncert, osigurajte ulaznicu na vrijeme kako ne bi propustili ovu jedinstvenu priliku.

Organiziran je prijevoz na koncerte preko požeške autoprijevozničke kuće APP, više informacija o polascima i cijeni aranžmana možete potražiti  na službenom webu agencije Luminis.

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam još 3x1 ulaznicu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati SiB.hr me vodi na koncert Gibonnia!

Dobitnice u prvom krugu:
Tina Duvnjak
Azra Damjanov
Martina Granoša

Dobitnici u drugom krugu:
Matea Tkalčević
Igor Homolka
Vanja Dušić

Ulaznice Vas čekaju na ulazu na koncert.[/important]


Izdvojeno

Reci što misliš!