Lifestyle / Koncerti

Connect u petak 31. svibnja na Cocktail Barci

Connect u petak 31. svibnja na Cocktail Barci

U petak, 31. svibnja 2013. godine, Cocktail BarKa vas poziva na koncert grupe Connect. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 34,99 kuna te se one mogu kupiti u caffe baru Davos i Cocktail BarKi. Na dan koncerta cijena ulaznice, ukoliko ih ostane, iznosit će 49,99 kuna.

Grupa Connect u 15 godina postojanja ima tri albuma i desetke hitova kojima su osvojili regionalne glazbene liste. Njihov uspjeh se naslućivao još daleke 2002. godine, kad su kroz cijelu godinu držali prvo mjesto na Briljanteenu s pjesmom "Brige ugasim pjesmom". Već iduće godine snimili su svoj prvijenac "Prvo pa muško" pod etiketom Menarta, a pjesma s albuma "Jeebena" osvojila je 2006. i Zlatnu Kooglu za pjesmu godine. S iduća dva albuma "U drugom stanju" i aktualnim "3JUMF", potvrdili su svoju kvalitetu, stekli vjernu publiku i našli svoje mjesto na sceni koja je "gladna" dobrog zvuka.

[important title=NAGRADNA IGRA]SiB.hr vam poklanja 5x1 ulaznicu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati SiB.hr me vodi na Connect. Dobitnike objavljujemo u četvrtak, 30. svibnja. sretno!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

DOBITNICI:Tena Knezović, Marija Režić, Dora Lagančić, Silvio Krstanovic i Armando Vlajčić. [/important]

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!