Lifestyle / Koncerti

Klapa Cambi 20. travnja u kinu Europa

Klapa Cambi 20. travnja u kinu Europa

Dalmatinska pisma tako stiže i u unutrašnjost lijepe naše. Klapa Cambi u ovom slavonskom biseru pjevat će među ostalim i svima poznati repertoar pjesama poput velikih uspješnica - Ne more mi bit. Kriva karta, Dugo nije pala kiša, Popucale rebatine, Od zipke do križa, Jenda rič, Sad kada došla si i brojne druge vrhunske izvedbe.

Kao predgrupa i bend za veliki after party show nastupat ce tamburaski sastav iznenađenja.

Svakim svojim nastupom klapa Cambi vrhunskim izvedbama, pjevajući tradicionalne dalmatinske i zabavne pjesme, uspjela je ostvariti sklad dalmatinske glazbene baštine i suvremenih glazbenih kretanja. U nastupima klape Cambi osjeća se iskrena ljubav prema klapskom pjevanju što dodatno doprinosi kvaliteti njihovog izričaja, promicanju izvorne klapske pjesme izvedene na suvremeni način i proširuje krug slušatelja i gledatelja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Klapa je u tome uspjela zbog svježine i originalnosti; zbog jednako sugestivnih izvedbi vremešnih standarda dalmatinske pjesme, «baštinskog materijala» ili klapskih himničkih evergreena, ali i neponovljivih interpretacija pop-rock materijala Zlatana Stipišića- Gibonnija", kao i drugih poznatih autora, a u novije vrijeme se i to vrlo uspiješno dokazuje i u popularnoj glazbi sa vlastitim skladbama.

U tome su se stilski etablirali, jednako moderno u odnosu na druge klape, kao što su to uvijek činili.

Slaveći 25 godina neprekidna rada, održali su niz spektakularnih koncerata diljem Hrvatske, među kojima teba izdojiti onaj Splitsku, na Poljudu ispred 15 000 ljudi, čime su postali klapa koja je održala samostalni koncert pred najbrojnijim auditorijem ikad.

Njihova najnovija uspješnica – OD ZIPKE DO KRIŽA, vrlo brzo postale je prihvaćena kao moderna himna Dalmacije.

Svi ste pozvani na ovaj jedinstveni koncert i glazbeni užitak u dalmtinskom okruženju i ugođaju. Koncert će se održati 20. travnja u kinu Europa.

[blockquote]Prodaja ulaznica:

- Osijek Cd Shop Dancing Bear
-Valpovo Massai Bar

Cijena ulaznice 50kn na dan 70kn broj karata limitiran

[/blockquote]

klapa cambi 2

[important title=NAGRADNA IGRA]Organizatori koncerta poklanjaju 5x1 ulaznicu za koncert. U komenatar upišite Želim slušati klapu Cambi. Dobitnike ćemo proglasiti 18. travnja

Dobitnici su: Ankica Ursić-Molnar, Maja Mušić, Antonija Rako, Helena Cvjetić i Mirko Milas[/important]


Izdvojeno

Reci što misliš!