Lifestyle / Koncerti

The Prodigy - Real Tribute Band 12. travnja u Mini Teatru

The Prodigy - Real Tribute Band 12. travnja u Mini Teatru

U organizaciji međunarodne produkcijske kuće „Full Production“ u petak 12. travnja u Osijek dolazi, "pravi" tribute bend jednom od bendova koji su obilježili kraj 20. i dosadašnji tijek 21. stoljeća.

Osječani i stanovnici regije na jednu noć imat će priliku doživjeti zvuk grupe "The Prodigy" kroz "The Prodigy - Real Tribute Band" u izvedbi uživo! Ne radi se slušaoni i sličnom "prodavanju magle", Prodigy atmosfera i doživljaj dolaze uživo u Osijek.
 
Bend slovi za najboljeg europskog interpretatora čuvenog britanskog sastava. Ovo nisu samo "neki klinci" koji puštaju matrice, nego ozbiljan glazbeni projekt koji puni najveće europske klubove. Zagreb i Osijek su jedina dva grada u Hrvatskoj koje će „The Prodigy - Real Tribute Band" posjetiti na svojoj europskoj turneji. Krasi ih činjenica da sve pjesme izvode uživo, uz nevjerojatno puno energije, bez ijedne matrice, što mnogi ne mogu povjerovati.

Koncert je prebačen u Klub Mini Teatar. Satnica i izvođači ostaju isti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vrata MMC Slavija otvaraju se u 22 sata, za zagrijavanje je zadužen  DJ UMBO, koji će svojim funk ritmovima zagrijati ekipu, a nedugo potom počinje i koncert The Prodigy - Real Tribute Banda. Za dobru zabavu nakon Prodigya zadužen je DJ Sheepatz koji će najizdržjivije rasplesati do 4 sata ujutro.

Cijena ulaza iznosi 40 kuna u pretprodaji a 50 kuna na ulazu  na dan održavanja koncerta.
Ulaznice pronađite u pretprodaji u Osijeku: Caffe bar „SAX“ (Gornjodravska obala 91), Caffe Night Club „MATRIX“ (Kuhačeva 15) te Barcelona Pub (K. A. Stepinca 28).

[important title=NAGRADNA IGRA]SiB.hr  vam poklanja 3x1 ulaznicu za ovaj koncert. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati SiB.hr me vodi na „The Prodigy - Real Tribute Band"  u Slaviju. Dobitnike objavljujemo u srijedu, 10. travnja.

DOBITNICI:

Ivan Tutić
Krešimir Mažar
Šehu Ines

Ulaznice vas čekaju na ulazu![/important]


Izdvojeno

Reci što misliš!