Lifestyle / Koncerti

Struka, Lud, Bvana i Lider u Mediumu na najboljem hip-hop partiju u gradu

Struka, Lud, Bvana i Lider u Mediumu na najboljem hip-hop partiju u gradu

U subotu, 06. travnja 2013. godine, klub Medium vas poziva na najbolji hip-hop party u gradu, i šire!

U subotu, 06. travnja 2013. godine, klub Medium vas poziva na najbolji hip-hop party u gradu, i šire!

U kvalitetu beogradske scene imali smo se priliku uvjeriti u nekoliko navrata, a i ovoga puta držimo standarde gostovanja u klubu Medium pa vam dovodimo jedne od najboljih showmakera i performera tamošnje scene- Struka, Lud, Bvana i Lider. Oni će udružiti snage i ‘razvaliti’ publiku svojim klasičnim tvrdim rapom s varijacijom beatova, od plesnih do undergrounda.

STRUKA

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

www.facebook.com/pages/Struka/142322222494704?fref=ts

Ognjen Kostić Struka, rođen 24.5.1983. godine u Beogradu, je jedan od pionira "drugog vala" srpskog hip hopa i član originalne postave izdavačke kuce "Bassivity Music" za koju je 2004. godine izdao svoj album prvijenac "Ipak se obrće". Nakon isteka ugovora sa Bassivity Music osniva izdavačku kuću "Grupna Terapija" za koju 2007. godine izdaje svoj drugi album "Muzika iz podruma". Odmah zatim je uslijedila i suradnja sa izdavackom kucom "Mascom" pod čijom etiketom TILT objavljuje jos dva izdanja, kompilacijski album "Ko te šalje?!" 2008. godine i kolaboracijski album sa reperom i producentom Dadom "JBN belci" 2009. godine. Poslije razlaza sa "Mascom Music", Struka se opet posvećuje svojoj izdavačkoj kuci "Grupna Terapija" za koju početkom 2010. godine izdaje kolaboracijski album sa kolegom Ludom pod nazivom "Monopol". Iste godine izdaje i "Liberace mixtape", koji je prvo njegovo izdanje dostupno za free download, a u maju 2010. godine objavljuje treci solo album "Svi psi idu u raj". Struka je nastupao u svim većim gradovima bivse Jugoslavije. Dva puta je nastupao na najvećem regionalnom glazbenom festivalu EXIT, a 2006. godine je bio predgrupa 50 cent-u u Beogradskoj areni. U 2012. godini je na Bassivity Digital etiketi objavljen njegov mixtape "Noci bugija", koji je dostupan za free download.

LUD

www.facebook.com/Dzejson.Lud

BVANA

www.facebook.com/bvanaizlagune

LIDER

www.facebook.com/liderltdfm
www.reverbnation.com/lider

Warm up:
::Beatbox show::Kick i Snare (Yula & Lil'Bear)::
::DeeJay Frc::Robi::Loš Utjecaj::S&K::

Sve je jasno ekipa (!!!) – Osijek – po prvi put !! !! !! Dođite upoznati Struku, Ludog i Lidera (Bvanu ste vec upoznali) i pitati ih sve što vas je uvijek zanimalo na šanku kluba Mediuma MDH.

Cijena ulaznice iznosi 30 kuna prije ponoći, odnosno 40 kuna nakon ponoći na blagajni kluba.

Ulaz u Klub se otvara od 21:00 h.

Dođite i budite dio zagarantirano odlične zabave!

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam 3x1 ulaznicu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati SiB.hr me vodi na najbolji hip-hop party u gradu, a i šire! Dobitnike objavljujemo u petak. Sretno!

DOBITNICI:

Mia Matković
Ana Kiš
Marijana Grasonja

Ulaznice vas čekaju an ulazu u klub.[/important]


Izdvojeno

Reci što misliš!