Lifestyle / Koncerti

Klapsko/tamburaški spektakl u Slavonskom Brodu

Klapsko/tamburaški spektakl u Slavonskom Brodu

Klapsko/tamburaški spektakl u humanitarnom tonu za srce i dušu - Tomislav Bralić & klapa Intrade i Bosutski bećari nastupaju 23. ožujka 2013 u dvorani 'Vijuš' u Slavonskom Brodu.

Klapsko/tamburaški spektakl u humanitarnom tonu za srce i dušu - Tomislav Bralić & klapa Intrade i Bosutski bećari nastupaju 23. ožujka 2013 u dvorani 'Vijuš' u Slavonskom Brodu.

Nakon dvije godine, Tomislav Bralić i klapa Intrade ponovo će nastupiti pred mnogobrojnom brodskom publikom. U subotu 23. ožujka 2013, s početkom u 21:00h, gostuje najpopularnija dalmatinska klapa Intrade i Tomislav Bralić uz posebne goste večeri - trenutno najpopularniji tamburaški sastav, vinkovačke Bosutske bećare.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dalmatinska pisma tako stiže i u unutrašnjost Lijepe naše. Tomislav Bralić i Klapa Intrade u ovom slavonskom biseru pjevat će među ostalim i svima poznati repertoar pjesama poput velikih uspješnica - 'Zora bila', 'Croatio, iz duše te ljubim', 'Ne damo te pismo naša', 'Nisan te sriće', 'Stina pradidova' i brojne druge vrhunske izvedbe. Kako su nedavno izdali svoj novi album 'Sritan čovik', Brođani će imati jedinstvenu priliku poslušati najnovije hitove, među kojima je i suradnja s Oliverom Dragojevićem, pod nazivom 'Škrinja jubavi'.

Kao predgrupa i bend za veliki after party show nastupaju trenutno najpopularniji tamburaši Bosutski bećari koji će svojom odličnom prezentacijom uspješno zagrijati brodsku publiku, a kasnije će zadržati visok nivo zabave do kasno u noć. Ovi vrhunski tamburaši vlasnici su velikih hitova poput najbolje klapsko-tamburaške suradnje u povijesti 'Sad kada došla si' i odličnih pjesama 'Želim te noćas' i 'Vilo moja'.

Svi ste pozvani na ovaj jedinstveni koncert i glazbeni užitak u preduskršnjem okruženju i ugođaju.

CIJENE ULAZNICA:

TRIBINA

do 17.03. >> 50,00kn

od 18.03. >> 60,00kn

PARTER (Stajanje)

do 17.03. >> 50,00kn

od 18.03. >> 60,00kn

NA DAN KONCERTA (23.3.) >> 70,00kn

PARTER VIP >> 80,00kn

 

KARTE KUPITE U PRETPRODAJI NA SLJEDEĆIM LOKACIJAMA:

SLAVONSKI BROD:

Turistička zajednica

Caffe Bar 'Mala kavana' (Korzo)

Caffe Bar 'Imago'

NOVA GRADIŠKA:

Kavana 'Exit'

ĐAKOVO:

Caffe Bar 'Deja Vu'


[important title=Nagradna igra]Poklanjamo vam 3x2 ulaznice (vip, tribina i parter stajanje). Za sudjelovanje u nagrandoj igri potrebno je u komentare upisati SiB.hr me vodi na klapsko/tam
buraški spektakl
. Ukoliko vam je bitno  naglasite i za koje mjesto želite ulaznice (vip, tribina ili parter). Dobitnike objavljujemo 21. ožujka. Sretno!

DOBITNICE:

Davorka Jurković -  tribine
Darija Kobašlić - parter
Mihaela Bilić- Bukvić - vip

Ulaznice podižete na ulazu u dvoranu uz predočenje osobne iskaznice![/important]


Izdvojeno

Reci što misliš!