Lifestyle / Koncerti

Klub Mini Teatar: Corpse Fest Vol. 1 i deseti rođendan War-Heada

Klub Mini Teatar: Corpse Fest Vol. 1 i deseti rođendan War-Heada

Sad već legendarni osječki death/thrash metal bend War-Head proslavit će 16. ožujka u Klubu Mini Teatar svoj deseti rođendan.

Nakon niza odrađenih europskih turneja, trojka iz War-Heada netom se vratila s turneje u Brazilu, a na stageu kluba pridružit će im se još tri metal benda. Sve popularniji osječki thrash metal Vortex, death metal bend Agonize iz Tuzle i legendarni speed/thrash metal bend Bombarder iz Srbije, koji će po prvi put nastupiti u Hrvatskoj.  

S obzirom na to da War-Head nije u Osijeku svirao već gotovo dvije godine, koncert će bit glazbena poslastica za sve ljubitelje ovakve vrste glazbe.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Event će se održati u organizaciji sve aktivnijeg osječkog Corpsing Promotionsa, kojeg čini dvojac glazbenih entuzijasta Lovro i Boban. Upravo ovaj dvojac zaslužan je za izvrstan metal koncert u održan u siječnju u Klubu Mini Teatar.

Zbog visokih troškova organizacije cijena ulaznice iznosi 50 kuna, a mogu se kupiti na ulazu u Klub Mini Teatar na dan koncerta. Već po tradiciji kluba svirka će započeti točno u 21 sat.


Facebook event: http://www.facebook.com/events/330655410388933/

Facebook stranice bendova:
War-Head http://www.facebook.com/warheaddeathrash

Vortex http://www.facebook.com/VortexOsijek

Agonize http://www.facebook.com/pages/Agonize/57693471924

Bombarder http://www.facebook.com/pages/BOMBARDER-Sarajevo-Belgrade-/311061508780

[important title=NAGRADNA IGRA]SiB.hr poklanja 2x1 ulaznicu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati SiB.hr me vodi na 10. rođendan War-Heada. Dobitnike objavljujemo  15. ožujka. Ukoliko se prijavljujete s nadimkom, molimo Vas napišite i Vaše pravo ime i prezime.

DOBITNICI:

Anto Babić
Antun Katalinić

Ulaznice vas čekaju an ulazu u klub.[/important]

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!