Lifestyle / Koncerti

Opća opasnost 4. travnja u Osijeku

Opća opasnost 4. travnja u Osijeku

U prostoru Old bridge pub-a u Osijeku, danas 26. ožujka, održana je press konferencija na kojoj je najavljen koncert kultne hrvatske rock skupine Opća opasnost, banda Wasted Genertation kao predgrupe te posebnog gosta večeri, Zorana Mišića.  Uz brojne novinare, predstavnike pokrovitelja i organizatora, na koferenciji su nazočili Pero Galić, pjevač skupine Opća opasnost te Dinko Pleša, gitarist skupine Wasted Generation.

Svaki koncert za nas je novi izazov, uvijek sviramo s istim ogromnim žarom, bez obzira što smo na sceni više od 20 godina (zar je već toliko prošlo)?!  Raduje nas što ćemo zasvirati pred našim Osječanima i svim prijateljima koji dođu iz drugi gradova i mjesta. Pozivam sve bikere da nam se pridruže i da se dobro proveselimo.  Posebno hvala Zoranu Mišiću i Wasted-ima što ćemo udružiti gitare i glasove u zanimljivoj rock večeri”, rekao je Pero Galić - frontman Opće opasnosti.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dinko Pleša, gitarist grupe Wasted Generation, zahvalio je na pozivu za nastup kao predgrupa Općoj opasnosti te dodao: “Svirati ispred Guns N' Roses ili Opće opasnosti jednako je dobar osjećaj, drago nam je što ćemo biti na istoj pozornici,  pred svojim prijateljima i poznanicima i malo prodrmati Osijek”!  

Zoran Mišić nije mogao nazočiti na konferenciji, ali nam je telefonski poručio: “Hvala što ste me pozvali da zajedno zapjevamo, posebno ću biti sretan i raspoložen ako ovih dana prije koncerta, u naš dom stigne prinova”, te naglasio kako  iznimno cijeni suradnju s Perom i dečkima iz Opće opasnosti.

Ulaznice možete kupiti u CD Shop-u Dancing Bear u pothodniku, Caffe baru Viva (kod bolnice), Caffe baru Makalu (kod kolodvora), Swan pub-u ili na blagajni MMC “Slavija” prije početka koncerta.

Cijena ulaznice iznosi 60 kn, a na dan koncerta 80 kn.  Koncert Opće opsanost počinje u 22.00h, dok će Wasted Generation zasvirati sat ranije (oko 21.00 h).

Pokrovitelj koncerta je Grad Osijek.

Više od 20 godina autorskog i izvođačkog rada, prepune dvorane i zadovoljna publika koja pjeva sve, baš sve pjesme, od prve do posljednje riječi, više nominacija za prestižnu Diskografsku nagradu Porin, nominacija 2012. g. u kategoriji Hit godine, za skladbu Pobjeg'o sam s albuma Vrati se na svjetlo, pet uspješnih CD albuma i dva DVD izdanja samo su djelić onoga što čini karijeru Opće opasnosti bogatom.

Rock spektakl i glazbenu energiju kakvu dugo niste doživjeli u Osijeku, s ponosom najavljuje i frontman banda, Pero Galić: "Radujemo se novom druženju, novom nastupu u Osijeku, dobroj atmosferi i punoj dvorani, drago mi je što osjetim to srce Slavonije koje cijeni i nagrađuje ono što radimo više od 20 godina. Nadam se da će nam taj, inače lijepi prostor, biti premalen pa možda sve prebacimo u veću dvoranu.
Vidimo se na koncertu"!

Malo je onih koji su ostali do kraja vjerni svojim glazbenim uvjerenjima i opstali na promjenjivoj i nestalnoj glazbenoj sceni. Još je manje onih koji su bili počašćeni nastupiti pred velikim zvijezdama, na prepunim stadionima, a Opća opasnost upravo je sve to ostvarila. Bon Jovi u Zagrebu, a prije njega Whitesnake u Osijeku potvrda su bandu da i veliki svjetski glazbeni umjetnici, jednako kao i publika, cijene njihov dugogodišnji rad.

Članovi banda:

Pero Galić (vokal),
Slaven Živanović "Žiža" (gitara),
Igor Kolić (bas gitara),
Vlado Soljačić "Sojka" (gitara),
Josip Kamenski "Kameni" (bubnjevi),
Branimir Jovanovac "Bani" (klavijature).

[blockquote]Wasted Generation predgrupa Općoj opasnosti

Osječka grupa Wasted Generation nastupit će kao predgrupa Općoj opasnosti, u četvrtak, 04. travnja u MMC "Slavija".

Točno u 21.00h na pozornicu će izaći "žestoki momci" koji su nastupili kao predgrupa kultnim Guns N' Roses-ima na koncertu u Zagrebu.

Drago nam je što ponovo nastupamo pred svojom osječkom publikom i to u društvu legendarnir rockera iz Županje, koji su više od 20 godina na sceni, a žare i pale kao da su tek počeli zajednički muzicirati, rekao je Alen Valinčić bubnjar banda Wasted Generation te dodao: "Još ako nam se pridruži i Zoran Mišić bit će to rock i hard vatromet u Osijeku".

Wastedi od nedavno sviraju u tzv. "trici", što znači da su članovi banda koji će izaći na pozornicu MMC "Slavija", Dinko Pleša (gitara), Petar Španjić (bas) i Alen Valinčić (bubnjevi).[/blockquote]

Trebate li nešto jače od sna, ne propustite koncert Opće opasnosti u četvrtak 04. travnja 2013. u MMC Slavija u Osijeku.

[important title=Poklanjamo ulaznice]Organizatori koncerta i SiB.hr poklanjaju 5x1 ulaznicu za koncert Opće opasnosti. U komentar upišite Treba mi nešto jače od sna i čekajte proglašenje dobitnika 02. travnja

DOBITNICI:

Vedrana Čiček
Matea Petak Šimunović
Ivan Balaž
Gordan Uglik
Maja Matijević

Ulaznice podićete na ulazu u MMC Slavija na dan koncerta.[/important]


Izdvojeno

Reci što misliš!