Lifestyle / Koncerti

TBF 13. travnja u Kinu Europa - poklanjamo ulaznice

TBF 13. travnja u Kinu Europa - poklanjamo ulaznice

U subotu, 13. travnja 2013. godine The Beat Fleet slijeće u kino Europa. Bend dolazi iz Splita sa planete Zemlje i jedan su od najpopularnijih hip-hop sastava Balkana i šire.

The Beat Fleet (skraćenoTBF) je glazbeni hip hop / rap / rock sastav iz Splita. Nastali su 1990. godine i započeli radom u ratnom razdoblju. 1992. godine snimili su tri pjesme u kućnoj produkciji i plasirali ih polokalnim radio stanicama. Nakon toga su počeli s nastupima uživo s pratećim bandom, time su se približili publici i pokazali što žele i mogu. Tih godina ih je primijetio poznati splitski producentDragan Lukić Lukyi zainteresirao se za njih te im ponudio da im postane producent. Prvi album "Ping-pong (Umjetnost zdravog đira)" izašao je 1997. godine. Smatraju ih prvim uspješnim sastavom iz Hrvatske koji kombinira rap i hip hop s rockom, funkom, soulom i reggae glazbom.

Ulaznice za koncert možete kupiti u CD Shopu Dancing Bear u osječkom pothodniku po cijeni od 60,00 kn, a na dan koncerta 80,00 kn.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vrata kina se otvaraju od 20 sati, a koncert počinje u 22 sata.

app letak privju-page-001

[important title=NAGRADNA IGRA (2. krug)]Još troje posjetitelja vodimo besplatno na koncert. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati SiB.hr me vodi na TBF.

DOBITNICI U PRVOM KRUGU NAGRADNE IGRE:

Luka Rimac
Maja Vuka
Ivan Skenderović

DOBITNICI U DRUGOM KRUGU NAGRADNE IGRE:

Antonija Rako
Josip Talan
Hana Vereš

Ulaznice podižete na ulazu u kinu uz predočenje osobne iskaznice.[/important]


Izdvojeno

Reci što misliš!