Lifestyle / Koncerti

Bare i Majke 15. ožujka u Slaviji

Bare i Majke 15. ožujka u Slaviji

Nekadašnje osječko kino Slavija 15. ožujka ugostit će na osječkom rock koncertu godine legendarne Majke.

Majke predvođene karizmatičnim frontmenom Goranom Bare u Osijek dolaze u organizaciji udruge Klub Mini Teatar. Iako je prvotno planirano kako bi se koncert održao u prostoru Kluba Mini Teatar u Tvrđi, zbog već sad velikog interesa organizator je svirku preselio u Slaviju, koja može primiti daleko veći broj posjetitelja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S obzirom na to da je bivše kino tradicionalno poznato kao hladan prostor, organizator koncerta obećao je kako će se potruditi zagrijati Slaviju. A za zagrijavanje publike pobrinut će se legendarni osječki bend Galebovi, koji će nakon dvadesetak godina ponovno zasvirati s Majkama.

Najbrži kupci dobit će ulaznice po povoljnijoj cijeni, naime svi oni koji ulaznice kupe do kraja veljače dobit će ih po cijeni od 50 kuna. Već u ožujku cijena će iznositi 60 kuna, a na dan koncerta, ako ih preostane, iznosit će 75 kuna.

Vrata Slavije otvaraju se u 21 sat, a pretprodajna mjesta dostupna su diljem Slavonije:

Osijek: Kesten, Sax, Matrix, Quasimodo, Excalibur
Vukovar: Caffe, The Best
Đakovo: Fontana
Donji Miholjac: Glenn`s
Valpovo: Prandau
Našice: Roko
Slavonski brod: Rupa
Beli Manastir: Lymmar

[important title=Nagradna igra]Poklanjamo vam 3x1 ulaznice za ovaj koncert. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je komentare upisati: "SiB.hr me vodi u Slaviju na koncert Bareta i Majki". Dobitnike objavljujemo 12. ožujka. Sretno!

DOBITNICI:

Kristina Opačak
Domagoj Galić
Katarina Benković

Ulaznice podižete na ulazu u klub uz predočenje osobne iskaznice.[/important]

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!