Lifestyle / Koncerti

Van Gogh 15. ožujka u Mediumu

Van Gogh 15. ožujka u Mediumu

Koncert grupe Van Gogh – veliki glazbeni rock spektakl koji će se održati u klubu Medium MDH, u petak 15. ožujka 2013. godine, s početkom u 22 sata.

Nakon skoro tri godine od njihovog zadnjeg nastupa u Osijeku, ova će poznata beogradska rock grupa ponovno zasvirati u gradu na Dravi, a to će sigurno biti svirka koju nikako ne smijete propustiti. Grupa koja svojim live nastupima pridodaje veliku pažnju i želi da svaki koncert odradi kao da je posljednji u karijeri ili u životu. Zato ovaj koncert ima značaj kao prvi veliki rock koncert u Osijeku u 2013. godini. Kao predgrupe nastupit će Krle i Inspektori te Wasted Generation.

Van Gogh je srpska rock grupa koja je nastala 1986. i najveću popularnost doživjela u drugoj polovici devedesetih. Grupu su osnovali gitarista Zvonimir Đukic - Đule, pjevac Goran Milisavljević, klavijaturista Đorde Petrović, basista Predrag Popovic i bubnjar Srboljub Radivojevic u siječnju 1986. Krajem iste godine izašao je prvi album benda, Van Gogh. Ubrzo nakon toga grupa prestaje sa radom. Zvonimir Đukic je obnovio Van Gogh 1990. godine, i grupa izdaje singl "Gubiš me". Tokom 1991. pojavljuje se album Svet je moj, na kome je pored gitare Đukic preuzeo i ulogu pjevača. Slijede albumi Strast (1993), Hodi (1996), 1999. godine izlazi album Opasan ples. Krajem 2002. godine izlazi album Dr Under, četiri godine kasnije album Kolo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U okviru "YU music internet awards" za 1998. godinu za koju je glasalo preko dvadeset tisuća korisnika interneta, Van Gogh je proglašen najboljom rock grupom, a koncertna verzija pjesme Neko te ima ponijela je epitet pjesme godine.

Albumi su izlazili, vremena su se mijenjala, Van Gogh je ostao isti, privržen svom zvuku, pod jedinom zastavom kako Đule kaže'' zastavom mira''. Danas je Van Gogh grupa koja je svirala širom svijeta, koja je 2007. godine dobila nagradu MTV Adria za najboljeg regionalnog izvođača, koja iz albuma u album, iz CD-a u CD svira sve bolje, sve jače.

U proljeće 2009. godine izasao je album pod nazivom "Lavirint" koji je u periodu od jednog mjeseca prodan u više od 100.000 primjeraka. 05.03.2010.godine, u Sava Centru je održana manifestacija "Beogradski pobednik¨, na kojoj je grupi Van Gogh dodjeljena nagrada za grupu godine.

Detaljnije informacije možete pogledati na zvaničnom sajtu grupe Van Gogh,www.musicvangogh.com, gdje je klub Medium MDH (Osijek) i zvanično uvršten pored ostalih gradova u kojima će nastupiti grupa Van Gogh.

Službena pretprodaja ulaznica kreće od 18.veljače na sljedecim pretprodajnim mjestima u Osijeku:

- CD Shop Dancing bear| pothodnik|
- Club-caffe "Siesta"
- K-topu catering |Tvrđa|Osijek
- Caffe bar-noćni bar "Balote"
- Caffe bar Kockica| Donji grad| Trg bana J. Jelačića|
- Klub Medium MDH, Jadranska 8

Cijena ulaznice u pretprodaji je 70 kn, dok će na ulazu na dan koncerta biti 90 kn

- rezervacije karata nema

Zbog ograničenog kapaciteta kluba, osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme kako ne biste propustili koncert koji će zasigurno biti za pamćenje.

Ulaz u Klub se otvara od 21 h.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::
On-Line pretprodaja ulaznica:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Zbog velikog interesa koji je pokazala domaća publika, ali i ona iz susjednih zemalja poput Slovenije, Bosne i Hercegovine, te Srbije govori o vjerojatno jednom od najvažnijih glazbenih događaja u klubu Medium MDH u tekućoj godini, stoga smo od 10. veljače 2013. godine otvorili i online pretprodaju karata za sve one koji nisu iz Osijeka i okolice. Online prodaja ulaznica traje do 13.03.2013.

- naručiti se može više karata odjednom (max.broj nije definiran)
- plaćanje se vrši na račun, pri čemu po prispijeću uplate dobivate vaš jedinstveni kod koji koristite kao evidenciju pri ulazu na koncert (možete birati da li želite potvrdu na e-mail ili na vaš broj telefona kao SMS poruku)
- kako bi ste dobili detalje o online kupovini karata javite se na mail: [email protected]
- ili na broj telefona 091/782-5414 (zvati svaki dan od 09:00 - 22:00)
- rezervacije karata nema
- cijena ulaznice u online pretprodaji je 70 kn

Sve informacije u vezi koncerta Van Gogh možete pronaći na web stranici kluba www.medium-mdh.hr, a pozivamo vas da nam se pridružite i na službenom Facebook fan pageu - https://www.facebook.com/MediumMDH

Medijski pokrovitelj: Gradski Radio, Glas Slavonije, Osijek031 , SiB.hr

Od danas, 18.02.2013. karte u pretprodaji možete kupiti i na prodajnim mjestima:
- CD Shop "Dancing Bear" - Pothodnik | Osijek
- Club-caffe "Siesta" - kod kina Europa | Osijek
- Catering "K-Topu" - Tvrđa | Osijek
- Medium MDH - Jadranska 8 | Osijek
- Balote - Donji grad | Osijek
- Cafe bar Kockica - Trg bana J. Jelačića | Osijek

ONLINE PRODAJA SE NASTAVLJA I DALJE DO 13.03.2013. ZA SVE ONE KOJI NISU U MOGUĆNOSTI DOĆI PO SVOJE KARTE!!!

u8xj2Uh.jpg

[important title=Nagradna igra]Organizatori koncerta poklanju 3x1 ulaznicu za koncert. U komentar upišite Sada ne mogu da zaspim jer ulaznicu za Van Gogh želim! Dobitnike ćemo proglasiti 12.03.

DOBITNICI:

Dea Kolobarić
Saša Žaki
Tomislav Jambrešić

Ulaznice podižete na ulazu u klub uz predočenje osobne iskaznice![/important]


Izdvojeno

Reci što misliš!