Lifestyle / Koncerti

Oproštajni koncert (Ne)normalnog Balašević tribute benda u Klubu Mini Teatar za Dan žena

Oproštajni koncert (Ne)normalnog Balašević tribute benda u Klubu Mini Teatar za Dan žena

Četvrti put u Osijek dolazi nadaleko poznati (Ne)normalni Balašević tribute band iz Novog Sada. Radi se o bendu poznatom po fantastičnim obradama legendarnog Đorđa Balaševića.

Koncert u Osijeku bit će glazbena poslastica za sve ljubitelje Panonskog mornara, (Ne)normalni su poznati po tome da „skidaju Đoleta u notu“. Nažalost osječki koncert bit će posljednja prigodi čuti ovaj izvrstan bend uživo. Od ožujka bend više neće svirati u ovoj postavi, opraštaju se od sviranja Đoletovih pjesama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Klub Mini Teatar stoga je iskoristio posljednju priliku i pozvao ih u Osijek, gdje će zasvirati za Dan žena, odnosno 8. ožujka.

Zbog već sad velikog interesa ulaznice za koncert moguće je pronaći u pretprodaji od petka 8. veljače u caffe baru Sax u Strossmayerovoj ulici te u Caffe baru Excalibur u ulici Franje Krežme po cijeni od 30 kuna. Na dan koncerta ulaznice će koštati 40 kuna.

Vrata kluba otvaraju se u 21 sat, a svirka započinje u 22 sata.

Video live svirke:

Facebook stranica benda: http://www.facebook.com/pages/nenormalni-brend-balasevic-tribute/8274233012

YouTube kanal: http://www.youtube.com/user/balasevicnet

[important title=Nagradna igra]Poklanjamo vam 2x1 ulaznicu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potebno je u komentare upisati SiB.hr me vodi na Oproštajni koncert (Ne)normalnog Balašević tribute benda. Dobitnike objavljujemo u četvrtak 7. ožujka.

DOBITNICE:

Ivka Tadić
Vlatka Bilić

Ulaznice podižete na ulazu u klub uz predočnje osobne iskaznice.[/important]


Izdvojeno

Reci što misliš!