Let 3 dolazi u Medium

Let 3 dolazi u Medium

Legendarni riječki rock sastav Let 3 početkom ožujka dolazi u klub Medium. Ovo će biti prava prilika za sve fanove da uživaju u u atmosferi i izdanju kakav samo dečki iz Let 3 mogu napraviti.

Koncert je najavljen za petak, 8. ožujka.

Cijena karata u pretprodaji 40kn, na ulazu 60kn.

Prodajna mjesta:
- CD Shop "Dancing Bear" - pothodnik
- "K-Topu" Catering - Tvrđa
- Medium MHD - Jadranska 8
- Siesta - kod kina Europa
- Balote - Donji grad
- Kockica - na donjogradskoj tržnici

Zbog ograničenog kapaciteta kluba, osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme kako ne biste propustili koncert koji će zasigurno biti za pamćenje.

BIOGRAFIJA BENDA:

Let 3 je rock sastav iz Rijeke osnovan 1987. godine. Idejni pokretač benda je dvojac koji se sastoji od basista Damira Martinovića Mrleta ( prije toga u poznatom bendu Termiti ), te pjevača Zorana Prodanovića Prlje, a oni su i danas pokretačka snaga benda.

Do sada su objavili 5 studijskih, jedan live album, te jedan DVD, od kojih svaki ima svoje kultno mjesto u hrvatskoj rock diskografiji. Prvi album „Two Dogs Fucking" objavljuju 1988. te već samim njegovim nazivom uzrokuju pomutnju na sceni, te lagano stvaraju imidž koji je godinama postao njihov zaštitni znak. Album je nosila genijalna stvar „Sam u vodi" koju je bend posljednjih godina, na radost brojnih fanova, ponovno uvrstio u svoj koncertni repertoar.

No taj prvi album je ostao više kao predstavnik riječke scene, dok su pravi uzlet na razini države doživjeli poslijeratne 1992. sa albumom „El Desperado" kojeg je nosio veliki hit „Izgubljeni". Posebnu pažnju dobiva album „Peace" iz 1994. godine, sa nekoliko veliki hitova, no umjesto vrtoglavog uspona na vrh scene, Let 3 tada nestaje.

Vraćaju se 2000. godine sa provokativnim albumom jedina, te zanimljivim načinom promocije albuma, najavivši kolektivno samoubojstvo na dan kada album iziđe. Na sreću brojnih fanova, samoubojstvo nisu izvršili, a album je postao instant hit, i Let 3 je napokon bio na vrhu scenu. Hitovi kao Tazi Tazi, Profesor Jakov i PNNK postali su nezaobilazni dio playlista raznih partya, a Let 3 možda i najveća koncertna atrakcija u državi.

Naposljetku, 2005. objavljuju album „Bombardiranje Srbija i Čačka", njihov zvukom najzreliji album, te utvrđuju svoje mjesto na samom vrhu urbane scene, ne samo Hrvatske, nego i cijele regije.

Posljednji koncert Leta 3 u Osijeku bio je prošlog proljeća u Mini Teatru.

Nagradna igra (2. krug)SiB.hr u prvom krugu nagradne igre vodi još 3 sretnika/ice na koncert. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati SiB.hr me vodi na Let 3 u Medium. Ukoliko ste se već igrali u prvom krugu i niste dobili, slobodno pokušajte ponovo. Sretno!

DOBITNICI U PRVOM KRUGU:

Gabrijel Pavlin
Kristina Kovač
Ivan Holik

DOBITNICI U DRUGOM KRUGU:

Izabela Filipović
Katarina Margaretić
Blaženka Prša

Ulaznice podižete na ulazu u klub na dan koncerta.
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja